Judeţul în care Dăncilă a suferit cea mai usturătoare înfrângere în faţa lui Iohannis: 14,7% vs 85,2%

Potrivit datelor Autorităţii Electorale Permanente, Viorica Dăncilă a obţinut doar 14,7% în judeţul Sibiu, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. De altfel, judeţul din care provine Klaus Iohannis se află în top trei prezenţe în cadrul alegerilor de azi.

11762 afișări
Imaginea articolului Judeţul în care Dăncilă a suferit cea mai usturătoare înfrângere în faţa lui Iohannis: 14,7% vs 85,2%

Judeţul în care Dăncilă a suferit cea mai usturătoare înfrângere în faţa lui Iohannis: 85,2% vs 14,7%

Potrivit datelor AEP, după numărarea a 90% din voturi, datele arată în Sibiu că Viorica Dăncilă a obţinut 14,7%, iar Klaus Iohannis- 85,2%.

Judeţul Sibiu a fost duminică în topul judeţelor cu prezenţă mare. De altfel, la închiderea urnelor, Sibiu era pe locul 3, cu o prezenţă de 58,1%%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici