Darren Cahill anunţă cât de pregătită este Simona Halep de meciul cu Elise Mertens în optimile Australian Open

Darren Cahill a vorbit despre meciul pe care Simona Halep îl va juca împotriva lui Elise Mertens, jucătoarea în vârstă de 24 de ani care ocupă locul 17 în clasamentul WTA.

1640 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill anunţă cât de pregătită este Simona Halep de meciul cu Elise Mertens în optimile Australian Open

Sursa: Profimedia Images

Antrenorul a declarat că fostul lider mondial este bine din toate punctele de vedere şi că este pregătit pentru meciul din a doua săptămână de la Australian Open. „Simona e foate bine, se antrenază, şi-a consolidat încrederea după meciul jucat ieri cu Putintseva. Iubeşte să joace aici, în Australia, va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită. Am făcut o pregătire de trei săptămâni la Dubai, aşa că este gata de această provocare.

Sunt antrenorul ei cu normă întreagă, vorbim despre tactică, despre ce trebuie să facă pe teren, dar când jucătorul tău evoluează bine, cel mai bun lucru pe care-l poţi face ca antrenor este să te dai la o parte.”, a declarat Darren Cahill conform Eurosport.

Organizatorii de la Australian Open au stabilit ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Elise Mertens, din faza optimilor de finală. Meciul a fost programat pe Rod Laver Arena, în deschiderea zilei de luni, de la ora 02:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici