Reacţia presei din Anglia, după eliminarea jucătoarelor Dart şi Watson de la Australian Open

Jurnaliştii din Anglia deplâng situaţia în care se află jucătoarele lor de tenis. Sportivele în care îşi puneau speranţe pentru turneul de Grand Slam Australian Open au fost eliminate prematur. Harriet Dart a pierdut în faţa Simonei Halep, în timp ce Heather Watson a fost învinsă de Elise Mertens.

1114 afișări
Imaginea articolului Reacţia presei din Anglia, după eliminarea jucătoarelor Dart şi Watson de la Australian Open

Sursa FOTO: Hepta.ro

În urma acestor două eliminări, ziariştii de la Daily Mail au fost ironici la adresa Federaţiei engleze de tenis, care are un buget de 40 de milioane de lire sterline (47,4 milioane de euro) pe an, dar care nu se ridică, din punctul de vedere al performanţelor, la nivelul ţărilor România sau Serbia, care au mult mai puţini bani puşi la dispoziţie.

"La cele două meciuri (n.red. - ale jucătoarelor Harriet Dart şi Heather Watson) au asistat membri ai Asociaţiei de tenis, dintre care cinci au fost la partida jucată de Harriet Dart (n.red. - contra Simonei Halep).

Când vine vorba despre trimiterea unui număr mare de oficiali, antrenori şi instructori la evenimente noi suntem, cu siguranţă, pe primul loc în lume.

România şi Serbia nu au nicio şansă la acest capitol, dar, ceea ce este amuzant, este că aceste ţări reuşesc să producă mereu jucători de top spre deosebire de Marea Britanie", au scris jurnaliştii de la Daily Mail.

Simona Halep (nr. 3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, 23 ianuarie, după ce a învins-o pe britanica Harriet Dart (nr. 173 WTA), scor 6-2, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne, iar în faza următoare o va avea ca adversară pe Yulia Putintseva (nr. 38 WTA, 25 de ani).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici