HOROSCOP 2 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea marţi surprize pe plan profesional

Două importante conjuncţii se formează pe 2 aprilie în semnul Peştilor: cea a Lunii cu Venus şi a lui Mercur cu Neptun. Aceste evenimente astrale sunt de bun augur pentru Gemeni, Fecioare, Săgetători şi Peşti, care au parte de multe suprize pe plan familial, personal şi profesional.

3316 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea marţi surprize pe plan profesional

Horoscop zilnic 2 aprilie 2019

Horoscop Berbec

S-ar părea că şi astăzi eşti ceva mai rezervat(ă) şi preocupat(ă) de ceea ce se întâmplă în universul tău interior. Dar atâta timp cât nu degenerezi în nostalgie şi melancolie, îţi va prinde bine să te conectezi la propriile emoţii. S-ar putea să-ţi descoperi valenţe de romantic pe care nu credeai că le ai, iar partenerul se va declara plăcut surprins de această faţetă a ta. Uneori trebuie să ai curaj să fii vulnerabil(ă), iar tu reuşeşti astăzi să faci acest lucru fără prea mult efort. Asumă-ţi trăirile care te încearcă şi vezi ce poţi învăţa de pe urma lor.

Horoscop Taur

Te preocupă astăzi destul de mult consolidarea unui viitor sigur şi a unui anturaj în care să poţi să creşti. Ţine cont totuşi că s-ar putea ca ceea ce pare prea frumos să fie adevărat, chiar sună prea bine pentru a fi real. Aşadar, ar fi bine să eviţi să te expui riscurilor, fie ele de ordin financiar sau personal. Ai mai multă încredere în tine decât în oricine altcineva şi lasă lucrurile să se evolueze de la sine. Îţi vei da seama şi singur(ă) în ce anume merită să investeşti. Trebuie doar să fii atent(ă) la semnalele care apar.

Horoscop Gemeni

Cariera şi statutul social sunt şi astăzi în fruntea listei tale de priorităţi, semn că oportunităţi de afirmare ar putea apărea şi astăzi. Important este totuşi să le distingi pe cele în care merită să-ţi investeşti timpul, energia şi resursele de cele care riscă să nu se materializeze în nimic. Caută să dai dovadă de realism şi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă practică. Unele dintre ele s-ar putea să ascundă tot felul de capcane de care mai bine te-ai descotorosi înainte de a ţi le asuma fără să vrei. Urmăreşte să nu te arunci cu capul înainte în ceva păgubos.

Horoscop Rac

Se anunţă azi o zi bună pentru o scurtă vizită la un lăcaş de cult de care te leagă nişte sentimente puternice sau o întâlnire cu o persoană pe care o consideri mentorul tău. Sunt favorizate, de asemenea, şi activităţile cu caracter practic care vizează instituţiile publice, călătoriile la mare distanţă de casă ori în străinătate, dar şi examenele ori cursurile de orice fel. Aşadar, orice îţi poate aduce progresul sau îţi îmbogăţeşte perspectiva asupra vieţii este mai mult decât binevenit în contextul astral actual. Caută aşadar să lucrezi la tine pentru a privi dintr-un alt unghi orice provocare întâlnită.

Horoscop Leu

Se prefigurează azi o zi în care discuţiile referitoare la bani purtate cu partenerul de afaceri şi/ sau de viaţă ajung la o concluzie satisfăcătoare pentru ambele părţi. Este clar că ştiţi ce vă doriţi pe acest plan, iar tot ceea ce mai lipseşte este să impuneţi reguli clare de bună practică pe care le puteţi respecta cu toţii. În acelaşi timp, s-ar părea că viaţa ta intimă intră pe o curbă uşor ascendentă. Ceva se întâmplă care reaprinde flacăra în cuplu şi ar fi păcat să nu profitaţi de oportunitate şi să o menţineţi vie cât mai multă vreme.

Horoscop Fecioară

Cu Luna în casa parteneriatelor de viaţă şi/ sau de afaceri, este de aşteptat ca aceste domenii de viaţă să solicite investiţii serioase de atenţie, timp şi resurse din partea ta. Cei(le) care urmăresc să stabilească o relaţie de afaceri ar putea avea parte azi de o oportunitate în acest sens, iar dacă nu există cineva special în viaţa ta, s-ar putea ca astăzi să primeşti mai multă atenţie din partea unei persoane speciale. Fie că se concretizează ceva sau nu, cert este că faci progrese pe acest plan şi te deschizi în faţa unor posibile legături de mare viitor.

Horoscop Balanţă

A doua zi din săptămână vine cu spor mult pe plan profesional. Ai un randament de invidiat şi navighezi fără prea mari probleme orice decalaj sau întârziere, fapt pentru care s-ar putea să-ţi finalizezi sarcinile de pe agenda zilei mai repede decât ai preconizat. Ţine cont însă că eşti extrem de sensibil(ă) la stările celor din jurul tău, iar orice urmă de tensiune îşi poate pune adânc amprenta pe starea de spirit. Urmăreşte aşadar să nu te implici emoţional prea puternic în dramele sau intrigile care se derulează astăzi la serviciu. Altfel, s-ar putea să te resimţi la nivel fizic.

Horoscop Scorpion

Reflectorul cosmic se aţinteşte astăzi pe sectorul sentimental şi relaţia cu copiii, semn că se anunţă momente frumoase azi în raport cu persoana iubită şi cei mici. Caută ca, după programul de la muncă, să planifici o activitate care vă place tuturor şi care vă poate aduce mai aproape. De asemenea, la serviciu, caută să te ocupi mai întâi de sarcinile care te solicită creativ, iar dacă intenţionezi să pui pe picioare o afacere personală, este important să fii pasionat(ă) de activităţile pe care le presupune aceasta. În caz contrar, s-ar putea să nu dai tot ce ai mai bun.

Horoscop Săgetător

Centrul tău de interes de astăzi ar trebui să fie familia şi/ sau gospodăria. Se întâmplă multe lucruri perioada aceasta în plan domestic şi este nevoie să te implici mai mult pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Aşadar, n-ar fi rău să-i întrebi mai des pe cei dragi dacă îi poţi ajuta cu ceva. S-ar putea ca, în majoritatea cazurilor, să nu trebuiască decât să-i asculţi mai mult şi să fii alături de ei. Caută aşadar să-ţi faci timp şi pentru cei dragi, mai ales dacă voi ca familie sau ei personal experimentează unele provocări zilele acestea.

Horoscop Capricorn

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt extrem de potenţate astăzi, dar adevăratul tău atuu rezidă în faptul că reuşeşti să citeşti printre rânduri şi să vezi dincolo de aparenţe. Faptul că nu eşti prea vorbăreţ(aţă) nu înseamnă însă că nu vezi dincolo de aparenţe şi că nu exprimi ceea ce simţi. Trebuie să ţii cont însă de faptul că uneori s-ar putea să fie nevoie să apelezi la cuvinte pentru a te face înţeles. Există cazuri în care s-ar putea naşte neînţelegeri dacă eşti evaziv(ă) sau nu vii cu o replică la momentul potrivit. Caută aşadar să fii echilibrat(ă).

Horoscop Vărsător

S-ar putea ca astăzi să apară diverse oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. S-ar putea însă ca unele dintre ele să nu fie reale sau să implice riscuri pe care n-ai vrea să ţi le asumi perioada aceasta. Caută să le separi unele de celelalte şi să te implici doar în acelea care merită cu adevărat să investeşti din timpul şi energia ta. În caz contrar, există riscul să te alegi, în cel mai fericit caz, cu o dezamăgire sau cu o pagubă de care mai bine te lipseai acum.

Horoscop Peşti

Luna se află şi astăzi în semnul naşterii tale, fapt pentru care starea de bine de care ai avut parte ieri s-ar putea prelungi până astăzi. Eşti o prezenţă extrem de plăcută zilele acestea, dar şi extrem de derutantă, semn că nu laşi o impresie unanimă celorlalţi. Unora le apari într-un fel, altora le creezi o altfel de impresie, iar acest lucru s-ar putea să-ţi aducă unele deservicii în anumite cercuri. Caută aşadar să nu creezi controverse, afişând ipostaze diferite în funcţie de persoană sau situaţie. Fii natural(ă), dă dovadă de autenticitate şi caută să îţi asumi punctele de vedere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici