HOROSCOP 2 octombrie 2019: Zodiile de Foc primesc imboldul necesar pentru a ieşi din zona lor de confort

Înainte să intre în Săgetător, de unde favorizează zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător), Luna din Scorpion îi trimite un aspect armonios minor de sextil lui Marte din Fecioară, care ne oferă imboldul necesar să ieşim din zona de confort profesional, financiar sau profesional.

9797 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 octombrie 2019: Zodiile de Foc primesc imboldul necesar pentru a ieşi din zona lor de confort

HOROSCOP 2 octombrie 2019

Berbec

Mijlocul acestei săptămâni te surprinde făcând faţă cu brio stresului şi presiunii de la serviciu, semn că dai randamentul scontat chiar dacă ai parte de sarcini de lucru dificile. Dup-amiază, Luna trece în casa călătoriilor şi a studiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că ar fi indicat să te apleci asupra acelor chestiuni care îţi pun la dispoziţie oportunităţi de învăţare, fie prin interacţiune cu alte mentalităţi, fie prin stagii propriu-zise de pregătire. Aşadar, dacă se iveşte ocazia să pleci într-o delegaţie sau să te înscrii la un curs, nu o rata. Favorizate sunt şi interacţiunile cu instituţiile statului.

Taur

Prima parte a zilei este una favorabilă activităţilor de cuplu, astfel că dacă eşti liber(ă) de dimineaţă, nu ar strica să dedici timpul avut la dispoziţie unor activităţi cu persoana iubită. Spre orele amiezii, Luna poposeşte în casa banilor şi a bunurilor de care dispui şi/ sau pe care le-ai câştigat cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, prilej numai bun să pui pe tapet chestiuni de ordin financiar pe care nu le-aţi discutat în amănunt până acum. Sau poate îţi dai întâlniri cu potenţiali clienţi şi colaboratori cu care ţi-ai dori să formezi o relaţie profesională. Ai încredere-n tine.

Gemeni

În această dimineaţă, ar fi indicat să îţi faci timp să rezolvi unele probleme de familie sau gospodăreşti presante. În felul acesta, nu îţi vei petrece toată ziua la birou gândindu-te la ce te aşteaptă acasă. De la prânz încolo, când Luna ajunge în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, trebuie să te concentrezi mai mult pe relaţia cu asociatul(ţii) sau cu persoana iubită. Tranzitul selenar vă ajută să găsiţi compatabilităţi în sistemele voastre de referinţă, ceea ce te ajută să tratezi subiecte de altfel sensibile. Poate nu veţi fi cu totul într-acord unii cu ceilalţi, dar va fi bine.

Rac

În prima jumătate a zilei, te poţi axa pe acele activităţi care te solicită creativ întrucât depăşeşti foarte uşor pasele de inspiraţie care ar putea interveni. La fel de favorizate sunt şi momentele cu copiii. Simpla plimbare pe jos sau cu maşina la şcoală poate constitui un prilej să petreci timp de calitate alături de ei. Caută aşadar să foloseşti înţelept aceste oportunităţi. Dup-amiază, Luna trece în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce ţi-ar putea potenţa productivitate. Indicat ar fi aşadar să îţi laşi sarcinile de lucru complexe pe a doua parte a acestei zile. Ordonează-ţi atent agenda.

Leu

Prima parte a acestei zile este una în care ai putea face mici investiţii pe lângă casă. Dacă dispui de câteva momente libere la birou, aruncă o privire pe situl magazinului preferat de decoraţiuni şi vezi dacă nu cumva un mobilier sau articol pe care l-ai ochit mai demult a intrat la reduceri. S-ar putea să fii norocos(oasă) din acest punct de vedere. De dup-amiază începând, Luna tranzitează casa copiilor şi a partenerului, prilej numai bun să faci ceva special cu cei dragi în a doua jumătate a zilei. Sau poate că îţi faci în sfârşit puţin timp pentru tine.

Fecioară

Începi această zi de miercuri cu un tonus mental şi fizic bun, care pare să se menţină pe parcursul întregii zile. Eşti deschis(ă) la viziuni noi, interacţionezi cu ceilalţi fără prea mari dificultăţi, te ocupi cu succes de mai multe lucruri în acelaşi timp şi te menţii în grafic cu toate câte figurează în agenda ta de azi. După orele amiezii, încearcă să te concentrezi pe sectorul familial şi pe îndatoririle casnice. Trecerea Lunii în casa aferentă din horoscopul tău general indică faptul că este nevoie de implicare din partea ta la acest nivel. Poţi realiza progrese notabile dacă-ţi doreşti.

Balanţă

În această dimineaţă, s-ar putea să te trezeşti din senin cu o oportunitate să îţi suplimentezi veniturile şi/ sau să investeşti o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. Nu ai făcut mare lucru pentru a atrage astfel de şanse de câştig, dar pare-se că un cunoscut sau o persoană cu care nu eşti chiar atât de apropiat(ă) a observat valoarea ta şi s-a gândit la tine. De la prânz începând, Luna tranzitează casa comunicării şi socializării, semn că a doua parte a zilei te poate găsi interacţionând cu tot felul de oameni sau jonglând cu diverse activităţi.

Scorpion

Dai astăzi peste persoane care te inspiră şi îţi insuflă din optimismul lor. Sau poate că înregistrezi progrese notabile în ceea ce priveşte anumite planuri de viitor sau proiecte de grup. Toate acestea te fac să îţi regăseşti motivaţia şi să priveşti cu mai multă speranţă în viitor. Aparent, o astfel de atitudine este tot ce ţi-a lipsit pentru a atrage oportunităţi de ordin bănesc. Mai exact, odată cu ingresul Lunii în casa banilor de la prânz, primeşti şansa de a-ţi rotunji bugetul pentru această săptămână. Poate nu ar fi rău dacă ai adopta o mentalitate ca aceasta mai des.

Săgetător

O persoană care are încredere în abilităţile şi cunoştinţele tale face în aşa fel încât să te ajută să ieşi la rampă în prima jumătate a acestei zile. Poate că îţi pune o vorbă bună la superiori sau îţi oferă platforma necesară să îţi expui mai vizibil realizările. De la orele amiezii începând, când Luna trecere în semnul naşterii tale, primeşti imboldul necesar să ai mai multă încredere în tine. Dar cum ai depus eforturi însemnate ca să ajungi unde eşti acum, caută să nu dai cu bâta în baltă. Un faux pas cu o persoană influentă te costă scump.

Capricorn

Începutul acestei zile te găseşte încrezător(oare) în forţele proprii şi în ce va aduce ziua de mâine. Nu este exclus ca dimineaţa zilei de miercuri să îi surprindă pe unii(ele) nativi(e) într-o şedinţă de creaţie, sesiune de brainstorming, făcând networking sau punând bazele unui proiect de grup. Sunt pe val, se vede şi o simt şi ei/ele. Riscă totuşi să li se înece corăbiile de la prânz încolo, atunci când Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul lor general. Dacă faceţi apel la evenimente din trecut şi le comparaţi cu situaţia prezentă, s-ar putea să ajungeţi la unele verdicte eronate.

Vărsător

Eşti chemat(ă) astăzi să preiei frâiele unei situaţii mai sensibile cu care se confruntă partenerul de viaţă şi/ sau afaceri în care eşti implicat(ă). În alte dăţi, ai tendinţa să faci acest lucru fără să ţi se solicite intervenţia, dar astăzi lucrurile stau altfel; asociatul(ţii), colaboratorii sau persoana iubită ştiu că se pot baza pe tine pentru a-i scoate la liman. Dup-amiază, când Luna intră în casa vieţii sociale, a proiectelor şi planurilor de viitor, ar fi indicat să îţi muţi atenţia în direcţia acestui sector şi a acestor preocupări. Întâlneşti oportunităţi de dezvoltare de care trebuie să profiţi rapid.

Peşti

Aspectele astrale ale acestei dimineţi favorizează descoperirea de similitudini în felul în care tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri gândiţi. La fel de norocoase sunt şi colaborările care debutează astăzi, întrucât se lansează sub auspicii dintre cele mai bune. De la prânz începând, Luna se mişcă prin casa carierei, semn că punctezi realizări şi în plan profesional. S-ar putea să nu fie dintre cele mai mari, dar cu siguranţă te ajută să îţi consolidezi renumele în cadrul companiei şi al domeniului în care activezi. Ai parte de toate atuu-urile necesare pentru a reuşi tot ceea ce îţi propui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici