Horoscop, 22 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile care încep săptămâna cu energia la cote ridicate

Horoscop, 22 Aprilie 2019. Lunea aceasta se perfectează aspectul tensionat de opoziţie între Lună din semnul Săgetătorului şi Marte din Gemeni. Zodiile mutabile ca Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii ar putea oscila între viziuni şi opinii diferite.

2861 afișări
Imaginea articolului Horoscop, 22 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile care încep săptămâna cu  energia la cote ridicate

Horoscop, 18 Aprilie 2019 | Astrologul Anca Martin îţi spune care sunt zodiile ai căror nativi vor fi mult mai hotărâţi ca de obicei

Horoscop Berbec

Prima zi a acestei săptămâni pare să te surprindă cu energia la cote ridicate şi cu un tonus mental bun, motiv pentru care activităţile profesionale şi angajamentele sociale de la începutul zilei se pot dovedi a fi un real succes. Problemele ar putea apărea diseară când s-ar putea să intri într-o dispoziţie înclinată către dezbatere. Nu că ar fi ceva rău să discuţi idei, proiecte şi viziuni cu ceilalţi, dar când toate devin treptat polemici, este cât se poate de evident că există nişte probleme la mijloc care ţin de atitudinea ta faţă de cei care vehiculează nişte opinii diferite.

Horoscop Taur
 
Cu toate că nu eşti în cea mai bună formă astăzi la nivel mental şi fizic, este evident că încerci din răsputeri să faci faţă agendei zilei de luni şi să te achiţi de toate treburile pe care ţi le-ai programat pentru începutul acestei săptămâni. În cele din urmă, ambiţia şi perseverenţa ta vor da rezultate şi vei reuşi să realizezi ce ţi-ai propus. Spre seară însă, ai putea fi tentat(ă) să faci unele cheltuieli neprevăzute. Ori poate acestea nu se află în controlul tău, fiind nevoit(ă) să scoţi unele sume din buzunar pe care nu le-ai fi putut preconiza.

Horoscop Gemeni

În prima parte a zilei, ar fi de dorit să-ţi programezi întâlnirile cu potenţiali sponsori, coechipieri în cadrul unui proiect, asociaţi şi posibili clienţi pentru a discuta strategii viitoare în care merită să investiţi. La fel de productive ar putea fi şi discuţiile cu partenerul care vizează conturarea unor planuri pe termen lung care vă includ pe amândoi. Spre seară însă, ar putea apărea unele disensiuni între tine şi persoana iubită ori partenerul de afaceri. Poate că unul dintre voi se răzgândeşte într-o anumită privinţă şi îşi retrage sprijinul în raport cu o idee susţinută până atunci. Ascultă-l cu atenţie.

 

Horoscop Rac
 
S-ar părea că, în prima zi a acestei săptămâni, nivelul randamentului de care dai dovadă este unul extrem de ridicat. Te achiţi repede şi eficient de activităţile profesionale de pe agenda acestei zile şi eşti mai productiv(ă) decât te-ai fi aşteptat să fii într-o zi de luni. Important este totuşi să-ţi gestionezi energia cu mare atenţie întrucât există riscul să te epuizezi şi să nu te poţi bucura de timpul liber avut la dispoziţie după programul de lucru ori să sesizezi erori datorate grabei la finalul zilei de muncă. Nu pune presiuni pe tine dacă nu eşti presat(ă) de timp.

Horoscop Leu

Ai un tonus mental şi fizic bun astăzi, iar atât timp cât ceea ce faci implică să dai dovadă de creativitate şi să fii inovativ(ă), s-ar putea, de asemenea, să fii şi foarte productiv(ă). O problemă ar putea-o constitui însă faptul că nu prea eşti orientat(ă) către rezultate pe termen lung sau fezabilitatea ideilor tale, ceea ce ar putea face ca munca pe care o depui să fie atrăgătoare în teorie, dar puţin aplicabilă în practică. Încearcă să îmbini aceste aspecte pentru a nu risca să fii catalogată drept un/ o visător(oare), ci ca o persoană vizionară. Va merita efortul.

Horoscop Fecioară

S-ar părea că, în cazul tău, ziua de luni vine la pachet cu chestiuni familiale, gospodăreşti sau de natură locativă care îţi răpesc o bună parte din atenţia pe care ai fi acordat-o altfel la locul de muncă. Întrucât lucrurile se mişcă încet dar sigur în direcţia dorită, recomandabil ar fi să nu laşi activităţile profesionale programate astăzi în coada listei tale de priorităţi. Uneori nu este nevoie decât de o schimbare de optică şi de un dram de optimism pentru a reuşi să le faci pe toate la un nivel ridicat de performanţă. Caută să vezi cum le împaci.

Horoscop Balanţă

În prima parte a zilei, duci discuţii productive cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii existenţi sau potenţiali, care s-ar putea finaliza în favoarea ta. De dup-amiază încolo, s-ar putea ca cineva să-şi schimbe optica şi să vadă lucrurile cu alţi ochi. Indicat ar fi să lămuriţi orice chestiuni problematice înainte ca eforturile voastre de dimineaţă să se ducă pe apa sâmbetei. S-ar putea să nu fie nevoie decât de nişte explicaţii suplimentare, deci caută să dai dovadă de diplomaţie şi să nu ridici tonul. În caz contrar, rişti să trebuiască să o luaţi iar de la zero.

Horoscop Scorpion
 
Prima parte a zilei de luni poate aduce cu sine o serie de oportunităţi de a-ţi rotunji bugetul şi/ sau de valorificare a unor economii realizate până acum. Acestea ar putea cădea la ţanc, fapt care ţi se relevă spre seară când s-ar putea să intervină unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Este important totuşi să faci corect distincţia între urgenţe financiare şi alte achiziţii care mai pot aştepta. Altfel, ai putea să realizezi la un moment dat că nu ai luat cea mai bună decizie şi că ai făcut investiţii care ar mai putut fi aşteptat o vreme.
 
Horoscop Săgetător

S-ar părea că eşti într-o dispoziţie fizică şi mentală bună lunea aceasta, iar ceilalţi se simt atraşi de tine ca un magnet. Nu te mira aşadar dacă ai mai mulţi(te) admiratori(oare) în jurul tău astăzi, care caută să-ţi atragă atenţia într-un fel sau altul. Pentru nativii(ele) single ai(le) acestui semn, acest lucru nu constituie o problemă, ba dimpotrivă, dar aceia(lea) care sunt într-o relaţie ar putea simţi că partenerului nu-i este indiferentă situaţia. Cuplurile consacrate s-ar putea să nu cadă astăzi la o înţelegere privind perspectiva extinderii familiei. Există, de asemenea, posibilitatea ca nu toate flirturile să conducă la relaţii.

Horoscop Capricorn

Dacă ai trecut prin evenimente mai puţin plăcute de curând, apelează la familie sau la rudele apropiate pentru sfaturi sau suport moral în aceste momente de răstrişte. S-ar putea ca la serviciu, din acest motiv mai ales, să nu dai dovadă de prea multă productivitate. Poate reuşeşti să obţii clemenţă din partea superiorilor şi să pleci mai devreme de la locul de muncă. În felul acesta, reuşeşti să te pui pe picioare pentru ziua de mâine sau te ocupi de unele chestiuni gospodăreşti sau familiale restante. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu le poţi face azi pe toate.

Horoscop Vărsător
 
S-ar putea ca astăzi să apară (primele) profituri de pe urma unor proiecte de grup sau să faci investiţii binevenite în cadrul unor planuri de viitor care au şanse mari să se materializeze aşa cum ţi-ai dorit şi să-ţi aducă răsplata financiară scontată. Cu toate acestea, s-ar putea să nu te bucure foarte mult aceste perspective întrucât implică să renunţi şi mai mult la timpul tău sau au presupus să sacrifici clipa pentru speranţa în mai bine a zilei de mâine. Caută ca pe viitor să aloci mai mult timp şi energie procupărilor tale de moment. Îţi vor aduce satisfacţii.
 

Horoscop Peşti

Din punct de vedere financiar, s-ar părea că nu ai motive serioase să te plângi astăzi. Este posibil ca astăzi să primeşti un bonus, o primă sau chiar o mărire salarială pentru efortul depus în ultima vreme la locul de muncă. Ori poate ai motive serioase să crezi că, dacă stai şi astăzi peste program, vei primi una din aceste recompense. Familia s-ar putea totuşi să nu fie la fel de entuziasmată ca tine în ceea ce priveşte această perspectivă. Există chestiuni gospodăreşti sau familiale pe care le-ai lăsat nerezolvate pentru prea multă vreme pentru a te concentra pe muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici