HOROSCOP 28 februarie 2019: Zodia care are astăzi şanse mari să-i intre în buzunar sume frumoase

HOROSCOP 27 februarie 2019. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul îţi va răspunde la întrebările pe care le ai despre carieră, sănătate, dragoste sau bani. Scorpionii au astăzi şanse mari să le intre în buzunar sume frumoase.

27052 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 februarie 2019: Zodia care are astăzi şanse mari să-i intre în buzunar sume frumoase

HOROSCOP 28 februarie 2019: Zodia care are astăzi şanse mari să-i intre în buzunar sume frumoase

Horoscop Berbec

Începi ziua cu dreptul, cu bateriile încărcate şi gata de acţiune. Direcţia înspre care îţi îndrepţi energiile este totuşi destul de neclară, în sensul că te poţi regăsi în situaţia de a-ţi disipa forţele fără a reuşi să realizezi ceva notabil. Poţi fi tentat(ă) să-ţi asumi riscuri mai mari decât ar fi înţelept s-o faci, indiciu cum că n-ar strica să aplici o doză suplimentară de raţiune în tot ceea ce întreprinzi astăzi. Aşadar, atâta timp cât nu te pierzi cu firea şi rămâi stăpân(ă) pe tine, totul va merge conform planului. Important este să ştii când să pui frână.

Horoscop Taur

Cu toate că s-ar putea ca ziua să nu meargă aşa cum ai plănuit, cert este că dispui de dozele necesare de optimism pentru a face faţă tuturor provocărilor. Acestea ar putea include proiectele de grup în care eşti implicat(ă) sau unele planuri cu bătaie lungă la care lucrezi perioada aceasta. Progresele ar putea să apară chiar în cursul zilei de astăzi, dar este important să ai viteză de reacţie şi să nu te pierzi cu firea. Un astfel de tur de forţă va face minuni în ce priveşte încrederea de sine întrucât îţi vei da seama cât poţi duce.

Horoscop Gemeni

Dacă urmăreşti să atragi sponsori, să dezvolţi o idee de afacere sau eşti pe punctul de a lansa un proiect, ziua de azi poate veni cu idei strălucite. Fie că te întâlneşti cu oameni care te ajută să te pui pe direcţia potrivită, fie primeşti nişte stimulente materiale pentru a-ţi vedea visul cu ochii, cert este că lucrurile se mişcă şi eşti mai motivat(ă) să faci demersurile necesare pentru a reuşi. Responsabilităţile sunt multe şi deloc uşoare, dar dispui de puterea de a ieşi la liman şi a obţine ce-ţi doreşti. Priveşte cu optimism înainte şi nu da înapoi deloc.

Horoscop Rac

Accentul cade pe sectorul profesional astăzi, unde întâlneşti tot felul de probe de îndemânare şi/sau ţi se testează capacitatea de a rezolva sarcini de muncă destul de complexe. Acestea nu numai că te vor scoate din rutina instalată peste săptămână, dar pot servi drept o rampă de afirmare în ochii superiorilor, motiv pentru care se recomandă să-ţi demonstrezi valoarea ca profesionist şi să livrezi cele mai bune rezultate posibile. Aprecierile şi recompensa efectivă ar putea apărea mai târziu, iar felul în care abordezi provocările de astăzi poate avea un impact foarte puternic asupra evoluţiei tale la locul de muncă.

Horoscop Leu

Se anunţă o zi în care trebuie să dai dovadă de maturitate în luarea unor decizii, fie ele profesionale, de ordin financiar sau sentimental. Ţi se cere să dai dovadă de multă implicare în toate aceste sectoare şi deşti astrele îţi conferă o dispoziţie jucăuşă şi mai puţin interesată de aspectele mai serioase ale vieţii, trebuie, măcar în anumite momente, să te responsabilizezi şi să iei măsurile necesare pentru a te achita de angajamentele pe care ţi le-ai asumat. După programul de la locul de muncă, rezervă-ţi totuşi un timp pentru tine. Se recomandă să evadezi din cotidian câteva ore.

Horoscop Fecioară

Pe plan domestic, pot interveni unele discuţii în contradictoriu despre felul în care tu sau partenerul înţelegeţi să abordaţi unele chestiuni de ordin gospodăresc. Important este să vă concentraţi pe asemănările viziunilor voastre şi nu pe diferenţele dintre ele. În acest fel, reuşiţi să construiţi o strategie de acţiune cu care sunteţi amândoi de acord şi care va duce la cel mai bun deznodământ posibil. Cât priveşte cariera, lucrurile par să curgă firesc în direcţia potrivită. Comunici eficient cu superiorii, opiniile tale au o greutate şi simţi că într-adevăr faci progrese reale în calea scopului pe care ţi l-ai propus.

Horoscop Balanţă

Planează astăzi pe plan profesional riscul unor discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă. La fel de ridicate sunt totuşi şansele de a ieşi dintr-o mare încurcătură profesională graţie tactului şi diplomaţiei care te caracterizează. Ceea ce se poate spune sigur este că eşti cam încordat(ă), probabil pentru că atârnă asupra ta perioada aceasta nişte responsabilităţi mai mari sau trebuie să demonstrezi ceva. Nu te lăsa descurajat(ă) de micile încurcături, decalaje sau tensiuni care pot interveni în agenda zilei de astăzi. În cele din urmă, toate se vor aşeza în matca lor, deci concentrează-te pe luminiţa de la capătul tunelului.

Horoscop Scorpion

Îţi pot intra astăzi în buzunar sume frumuşele de pe urma unor comisioane, activităţi extraprofesionale sau chiar un bonus, dar este important să te limitezi la lista de cumpărături de bază pentru a nu cheltui mai mult decât ai câştigat. Poţi fi tentat(ă) să-i iei celui drag ceva frumos sau să te răsfeţi cu un articol vestimentar de care nu aveai cu adevărat nevoie perioada aceasta, dar ar fi mai bine să mai aştepţi puţin. Per ansamblu, te aşteaptă o zi fără prea mari surprize, dar este important să nu iei tu decizii pripite care să schimbe cursul său firesc.

Horoscop Săgetător

Te trezeşti bine dispus(ă), cu energia la cote maxime şi gata să iei taurul de coarne. Această atitudine poate fi la mare trecere pe plan social, dar şi în raport cu partenerul, care se simte mai atras de tine ca oricând. Vestea mai puţin bună este că se aşteaptă să te ocupi de sarcini gospodăreşti care nu se prea potrivesc cu starea ta de spirit. În cel mai bun caz, reuşeşti să-l deconectezi şi pe cel drag de la rutina zilnică şi să faceţi ceva spontan. Dacă nu, găseşte-ţi forţa de a te achita de angajamente şi nu da înapoi.

Horoscop Capricorn

Poate că nu jubilezi, dar este evident pentru toată lumea că ai un tonus bun şi stai bine cu moralul. Important este să nu-ţi laşi starea de spirit influenţată de intrigile care se ţes în jurul tău ori de zvonuri răutăcioase. Dacă intuieşti că s-ar putea întâmpla acest lucru, confesează-te partenerului şi acesta te va ajuta să-ţi reglezi atitudinea. De asemenea, nu-i nimic în neregulă dacă nu te simţi tocmai bine în compania unor cercuri mari de oameni acum. Poate ţi-ar face mai bine astăzi să te înconjori de oameni dragi apropiaţi şi să nu te complici cu anturaje zgomotoase.

Horoscop Vărsător

Se anunţă o zi bună pentru a pregăti terenul necesar demarării unui proiect sau consolidării unui plan de viitor. Oricât de bine ar arăta, este important să ştii că mai ai de lucrat înainte de a începe să faci investiţii considerabile de capital. Structura arată promiţător, are potenţial, dar necesită încă iniţiative de rafinare înainte de face demersurile necesare pentru a-l pune pe picioare. Poate n-ar strica să ceri sfatul părinţilor sau, în orice caz, al unei persoane mai în etate în care ai încredere. Admite că nu le ştii pe toate şi vei vedea că totul va fi bine.

Horoscop Peşti

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la cote ridicate astăzi şi recomandabil ar fi să mizezi pe ele în interacţiunile cu factorii de decizie de la locul de muncă. Se arată riscul unor discuţii mai aprinse sau şicane care se pot răsfrânge asupra felului în care eşti perceput(ă) de superiori. Ai făcut multe eforturi în ultima vreme pentru a fi remarcat(ă) drept persoana profesionistă care pretinzi că eşti şi ar fi păcat să dai cu bâta-n baltă acum. Caută să-i câştigi de partea ta prin argumente redutabile şi nu un temperament necontrolat. Doar aşa vei avea sorţi de izbândă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici