Horoscop de weekend 9-10 martie: Astrele prezic evadări din peisajul citadin şi întâlniri cu prietenii

Horoscopul zilnic îţi va răspunde la toate întrebările pe care le ai despre carieră, sănătate, dragoste sau bani. Fie că este vorba de întâlniri romantice sau prilej de vânătoare de reduceri şi chilipiruri, astrele anunţă oportunităţi de distracţie şi relaxare.

1967 afișări
Imaginea articolului Horoscop de weekend 9-10 martie: Astrele prezic evadări din peisajul citadin şi întâlniri cu prietenii

Horoscopul de weekend 9-10 martie: Astrele prezic evadări din peisajul citadin şi întâlniri cu prietenii

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbătă, Luna se mai află încă în zodia naşterii tale, motiv pentru care nivelul tău de energie s-ar putea să fie destul de ridicat la mijlocul acestui weekend. Caută s-o utilizezi într-o manieră în care nu te compromite din acest punct de vedere săptămâna viitoare. Foloseşte-o deci cu multă înţelepciune.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta sau eşti chemat(ă) de urgenţă la muncă, nu porni un conflict pe această temă cu şefii. Cât priveşte cheltuielile, s-ar putea ca duminica aceasta să nu poţi rezista tentaţiei de a te întinde mai mult decât ţi-e plapuma. Caută să te temperezi înainte de a-i ceda.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care eşti invitat(ă) la un dineu oficial sau o masă dată de unul dintre superiori sâmbăta aceasta, este de dorit să nu abordezi subiecte de discuţie care pot crea tensiuni nedorite. Consolează-te cu faptul că spre seară ai planuri cu prietenii şi te vei distra pe cinste.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

În seara zilei de sâmbătă, Luna intră în zodia naşterii tale, pe care o va tranzita duminică inclusiv. Aşadar, dacă se întâmplă ca sâmbătă peste zi să te confrunţi cu stări de letargie sau chiar dimpotrivă, de irascibilitate, situaţia se schimbă mult în bine odată cu trecerea-i în semnul tău.

Bani şi carieră

Dacă au rămas treburi restante de care trebuie să te ocupi, caută să te achiţi de ele sâmbătă. A mai rămas ceva motivaţie pe fundul sacului şi n-ar fi rău s-o utilizezi în acest scop. În felul acesta, ai seara de sâmbătă şi duminica doar pentru tine şi ai tăi.

Familie, prieteni şi cuplu

În cazul în care n-ai decis nimic pentru weekend-ul acesta, află că duminica, dar în special seara acelei zile, este una care merită petrecută în compania prietenilor. Fie că ieşiţi în oraş sau vă adunaţi acasă la unul dintre voi, cert este că-ţi va face bine să discuţi cu ei.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Ziua de duminică ar putea veni la pachet cu stări de apatie sau cu o lipsă acută de chef să faci orice care implică mişcare. Dacă ai nevoie de un asemenea repaus pentru ca săptămâna viitoare să ai bateriile încărcate, nu ezita totuşi să-ţi faci un astfel de mic hatâr.

Bani şi carieră

Prietenii ar putea veni sâmbătă cu propuneri de petrecere a timpului liber care presupun să scoţi sume serioase din buzunar. Nu că n-ai avea de unde să faci rost de ele, dar cu siguranţă ai alte idei despre cum ai putea să cheltuieşti aceşti bani în scopuri mult mai practice.

Familie, prieteni şi cuplu

Spre seara zilei de sâmbătă, ar putea apărea oportunitatea de a ieşi în oraş cu un alt cuplu. Astfel, nu numai că petreci timp de calitate cu persoana iubită, dar socializezi în acelaşi timp şi în afara relaţiei cu partenerul. Vă face amândurora bine o astfel de activitate de weekend.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă ai rămas cu o lecţie importantă de pe urma săptămânii care stă să se termine, ea ar fi aceea că trebuie să dai dovadă de disciplină. Vei vedea deci că dacă eşti mai organizat(ă) cu programul de somn, cel al meselor şi te odihneşti activ, ai mai multă energie.

Bani şi carieră

Conflictele cu persoana iubită apar sâmbătă doar dacă exagerezi cu timpul pe care-l dedici şi în weekend carierei. Poate că cel drag ar fi putut să facă acelaşi lucru, dar a ales conştient să-ţi ofere mai mult din timpul său ţie. Poate n-ar strica să reflectezi şi tu la aceasta.

Familie, prieteni şi cuplu

O evadare din peisajul citadin de sâmbătă pe duminică alături de prieteni ar fi, conform astrelor, cea mai bună alternativă de petrecere a timpului liber pentru tine weekend-ul acesta. Dacă cercetezi puţin siteurile de profil, nu vei avea întâmpina probleme în a găsi oferte care să se potrivească buzunarului tuturor.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca, în cea mai mare parte a zilei de sâmbătă, să nu fii în cea mai bună formă. Cu siguranţă nu este vorba de ceva serios, dar în acelaşi timp, nici n-ai vrea să te soliciţi peste puteri fără rost. Fii indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi) dacă simţi nevoia.

Bani şi carieră

Se prea poate ca şi sâmbătă şi duminică să-ţi fure din timpul liber îndatoririle profesionale. Dacă sâmbătă ar putea fi vorba de o urgenţă, duminică s-ar putea să vezi primele beneficii ale faptului că nu te-ai dat în lături să ocupi de chestiuni de muncă şi la sfârşitul acestei săptămâni.

Familie, prieteni şi cuplu

Nativii acestui semn care sunt implicaţi într-o relaţie la distanţă pot avea parte de o surpriză plăcută sâmbăta aceasta. În rest, şansele sunt mari să te viziteze o rudă din străinătate sau să pui ochii pe cineva care provine dintr-o altă cultură. Deschide-ţi orizonturile şi nu te teme să experimentezi.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta s-ar putea să te găsească destul de prăpăstios(oasă), dacă nu chiar reactiv(ă) la ce se întâmplă în jurul tău. Duminică, te simţi mai bine în pielea ta şi te bucuri de echilibru la nivel emoţional. Tocmai din acest motiv, nu lua mai mult decât poţi duce la mijlocul weekend-ului.

Bani şi carieră

În cazul unora dintre voi, sâmbătă ar putea apărea pe tapet unele chestiuni legate de o posibilă moştenire. Dacă nu înţelegi ce-i de făcut în asemenea situaţii sau ai alte treburi birocratice pe care trebuie să le rezolvi la începutul săptămânii, cere-le sfatul prietenilor care au contact cu instituţiile statului.

Familie, cuplu şi prieteni

Sâmbătă, astrele favorizează momentele petrecute cu familia, în special cea de origine. Partenerul s-ar putea să-ţi fie alături şi atunci, dar şi duminică, deşi nu te poţi abţine să nu ai unele dubii în ceea ce priveşte buna sa credinţă. Gândeşte-te dacă eşti îndreptăţit(ă) să crezi că se întâmplă ceva.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă simţi că-ţi lipseşte ceva ca să te declari muţumit(ă) cu tine însuţi(ăţi) weekend-ul acesta, este pentru că sâmbătă faci cu greutate un exerciţiu de voinţă să te pui pe picioare, iar duminică ai de procesat unele lucruri la nivel emoţional. Caută să lucrezi mai mult la tine pe viitor.

Bani şi carieră

În cea mai mare parte a sfârşitului de săptămână te îndeletniceşti cu diverse chestiuni de serviciu ori de ordin extraprofesional. Sâmbătă în special, caută-ţi timp să te vezi cu potenţiali sponsori, finanţatori sau membri eligibili pentru un proiect de grup pe care intenţionezi să-l demarezi cândva curând, în viitorul apropiat.

Familie, preieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta este o zi perfectă să-ţi dai întâlniri romantice. Chiar dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de durată, tot mai poţi să continui acest obicei dintr-o etapă timpurie a cuplului vostru. Nu numai că readuce prospeţimea în plan intim, dar vă permite să preţuiţi mai mult momentele petrecute în doi.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Ţine-ţi organismul sub un control mai strict duminică şi mai ales sâmbătă. S-ar putea să ajungi la concluzia că nu ţi-ar strica să mergi la un control de rutină şi chiar să faci nişte analize pentru a-ţi confirma faptul că situaţia este sub control şi n-ai motive reale de îngrijorare.

Bani şi carieră

Te preocupă tot felul de activităţi extraprofesionale generatoare de mici profituri în acest weekend. Atâta timp cât nu-ţi sacrifici toate momentele libere pentru nişte bani în plus la salariu, astfel de procupări sunt binevenite. Important este să impui unele limite şi să nu-ţi compromiţi sfârşitul de săptămână ocupându-te de ele.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică, accentul cade pe viaţa de cuplu. Nu-i exclus să apară mici tensiuni dacă staţi tot timpul împreună atunci, dar poţi să le socoteşti drept nişte eliberări de tensiune care vă fac bine pe termen lung. Gândeşte-te la un mod plăcut de a vă petrece timpul împreună în acea zi.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă nu ţi-ai făcut deja planuri pe weekend-ul acesta, află că cea mai bună zi pe care ai putea-o rezerva odihnei este cea de duminică. Astrele te sprijină atunci să te refaci în timp util şi să începi săptămâna cu forţe proaspete. Nu-ţi programa activităţi foarte solicitante în această zi.

Bani şi carieră

S-ar părea că eşti la zi cu treburile de la serviciu şi nu ţi-ai luat să lucrezi peste weekend. Dacă au rămas lucruri de făcut pe lângă casă, bine ar fi să te achiţi de îndatoririle gospodăreşti sâmbătă. În ziua următoare, urmăreşte să faci mici investiţii în spaţiul de locuit.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă pe seară, caută să stai mai mult cu persoana iubită. Fie că puneţi de-o escapadă în afara localităţii sau vă îndeletniciţi cu activităţi care vă hrănesc spiritul, cert este că vă va prinde bine să dedicaţi timp pasiunilor comune. În fond, ele sunt cele care vă aduc mereu aproape.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Cât priveşte acest aspect, astrele nu te cadorisesc cu nicio surpriză mai puţin plăcută weekend-ul acesta. Merită menţionată însă faptul că dacă te confrunţi cu momente de deznădejde sâmbătă, indiferent de cauzele lor, cel mai bine ar fi să apelezi la cei dragi pentru suportul moral de care ai nevoie.

Bani şi carieră

În cazul în care vrei să furi startul de săptămâna viitoare, alocă-ţi timp duminică să te uiţi peste sarcinile care-ţi vor reveni de luni încolo. În acest fel, ştii la ce să te aştepţi şi cum anume ţi-ai putea ordona cel mai eficient activităţile pe care intenţionezi să le desfăşori.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă ai plănuit o masă cu familia extinsă cândva în cursul zilei de sâmbătă, află că acest eveniment nu va fi unul fără tensiuni. Vestea bună este însă aceea că veţi reuşi să vă împăcaţi până la finele zilei şi chiar să ajungeţi la un numitor comun în anumite privinţe.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Eşti destul de fragil(ă) la nivel emoţional sâmbăta aceasta, iar dacă vrei să nu afectezi şi mai mult stabilitatea universului tău interior, nu-ţi rămâne decât să ignori vocea târgului şi eventualele bârfe care ar putea circula despre tine perioada aceasta. Încearcă să te menajezi cât poţi de mult în weekend.

Bani şi carieră

Sâmbătă, s-ar putea să realizezi că ţi-au mai rămas nişte bani din bugetul rezervat pentru săptămâna care stă să se încheie. Iată un prilej mai mult decât bun să pleci la vânătoare de reduceri şi chilipiruri duminica aceasta. N-ai nevoie decât de răbdare şi un ochi agil să le găseşti.

Familie, prieteni şi cuplu

În seara zilei de sâmbătă, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine este să te întâlneşti cu prietenii. Ai multe să le povesteşti de peste săptămână şi-ţi va prinde bine să-ţi goleşti sufletul înaintea lor. Nu mai sta pe gânduri şi sună-i să vezi ce fac.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Niciunul dintre aspectele astrale ale acestui sfârşit de săptămână nu-şi propune să aducă vreo schimbare pe acest plan. Merită menţionat însă faptul că interacţiunea cu cei de lângă tine poate avea un efect benefic asupra ta în acele momente în care starea ta de spirit ar putea lăsa de dorit.

Bani şi carieră

Dacă trebuie să întreţii un grup de persoane importante weekend-ul acesta, sâmbătă mai exact, încearcă să nu faci să pară că este doar o altă sarcină de serviciu. Ia această îndatorire drept o oportunitate să cunoşti persoane de la care ai multe lucruri de învăţat în domeniul în care activezi.

Familie, prieteni şi cuplu

De întâlniri cu apropiaţii şi gaşca poţi avea parte atât sâmbătă, cât şi duminică, dar nu atât cât ţi-ai dori. Tot apar alte lucruri urgente de făcut care te obligă să reduci la minimum timpul pe care îl petreci cu ei. Fii sigur(ă) însă că-l vor aprecia şi pe acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici