13 CU NOROC PENTRU LOTUL NAŢIONAL DE KARATE SHOTOKAN SKDUN

13 CU NOROC PENTRU LOTUL NAŢIONAL DE KARATE SHOTOKAN SKDUN

În perioada 11 – 14 aprilie 2024 în Debrecen, Ungaria, a avut loc a 13-a ediţie a Campionatului European de Karate Shotokan SKDUN, competiţie destinată sportivilor de top – centuri maro şi centuri negre.

În acelaşi timp a avut loc şi cea de-a 13 a ediţie a Cupei Europene de Karate Shotokan SKDUN, competiţie destinată centurilor colorate (albe, galbene, portocalii, verzi şi albastre).

România a participat cu un lot numeros de sportivi, obţinând la finalul competiţiilor locul 1 în clasamentul general al naţiunilor atât la Campionatul European de Karate Shotokan SKDUN 2024 cât şi la Cupa Europeana de Karate Shotokan SKDUN 2024.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de Novelty Publish

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19360

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici