Hervis Sports & Fashion deschide cel de-al doilea magazin în Piteşti

Hervis Sports & Fashion deschide cel de-al doilea magazin în Piteşti

Astăzi, 25 aprilie 2024, ora 10:00, Hervis Sports & Fashion a deschis cel de-a doilea magazin din Piteşti. Noul magazin se află în Centrul Comercial Argeş Mall, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 37, şi are o suprafaţă de peste 1000 mp.

Misiunea Hervis Sports România este aceea de a fi alături de toate comunităţile din care face parte şi de a susţine toţi iubitorii sportului. Astfel, Hervis este alături atât de cei care se află la început de drum şi descoperă energia şi adrenalina pe care le oferă mişcarea, cât şi de cei care au inclus deja sportul în rutina zilnică şi au transformat mişcarea într-un stil de viaţă.

În magazinele Hervis Sports orice iubitor al mişcării poate găsi echipamente şi articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte destinate sporturilor diverse, precum: ciclism, înot, drumeţii, fitness, fotbal şi multe altele. De asemenea, Hervis Sports oferă clienţilor săi şi servicii pentru întreţinerea echipamentelor sportive, informaţii, sfaturi şi motivaţie, în vederea determinării integrării sportului în rutină şi a atingerii obiectivelor propuse.

 

Comunicat furnizat si asumat de HERVIS SPORTS & FASHION S.R.L.

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19402

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici