Inovaţie Alumil. Până la 3 oferte pentru uşi şi ferestre prin platforma MyWindows

Inovaţie Alumil. Până la 3 oferte pentru uşi şi ferestre prin platforma MyWindows

Alumil România îşi consolidează angajamentul în ceea ce priveste transformarea digitală, continuând să inoveze şi să investească în noi instrumente digitale, cu un accent deosebit pe crearea şi implementarea soluţiilor care să faciliteze experienţa utilizatorilor. În acest context, anul acesta, Alumil anunţă lansarea platformei MyWindows, ce poate fi accesată de pe website-ul companiei, o initiativa menită să îmbunatăţească modul în care beneficiarii finali interacţionează cu partenerii companiei în procesul de ofertare.

MyWindows este soluţia perfectă pentru cei care caută o modalitate simplă de selecţie şi achiziţie a sistemelor de tâmplărie pentru proiectele lor. Cu un design intuitiv, platforma este un mediu virtual unde beneficiarii se pot conecta în mod eficient şi rapid cu producătorii de tâmplărie, parteneri de încredere ai Alumil.

Modul de funcţionare al platformei este unul simplu, bazat doar pe câţiva paşi. Utilizatorii trebuie să completeze o cerere, indicând cerinţele esenţiale ale proiectului şi perioada de timp în care se doreşte realizarea lucrării. În baza adresei proiectului, platforma generează o lista de parteneri Alumil din zonă. Utilizatorii au libertatea de a selecta unul, doi sau niciunul dintre aceşti parteneri, in ultima situaţie, oferindu-le acestora controlul asupra procesului de selecţie.

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19401

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici