Samsung Electronics prezintă un stil de viaţă conectat şi noua gamă de produse

Samsung Electronics prezintă un stil de viaţă conectat şi noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice şi noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătăţirile pe care le aduce în stilul de viaţă al utilizatorilor inc.

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat astăzi noua sa gamă premium de bucătărie şi stil de viaţă în cadrul EuroCucina 2024, într-o continuare a eforturilor pentru o viaţă conectată acasă. Evenimentul, organizat la Milano, este unul dintre cele mai mari evenimente internaţionale şi are loc în perioada 16-21 aprilie la Rho Fiera Milano. Samsung va folosi acest eveniment pentru a demonstra modul în care conectivitatea între multiple electrocasnice – precum şi caracteristicile inovatoare ale noilor produse încorporate – pot schimba viaţa de zi cu zi a utilizatorilor.

„Sunt entuziasmat să arăt participanţilor ce am creat la EuroCucina, după evenimentul global de lansare 'Bine aţi venit la BESPOKE AI' de acum două săptămâni. Noi credem că conectivitatea între aparate va îmbunătăţi viaţa consumatorilor. În plus, ne dorim ca utilizatorii să descopere specificaţiile variate ale noilor produse încorporate. Sper ca vizitatorii de la stand să se bucure de aceste noutăţi pe care Samsung le aduce la EuroCucina”, declară Moohyung Lee, Vicepreşedinte Executiv şi Head of the Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business din cadrul Samsung Electronics.

 

Comunicat furnizat si asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19354

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici