Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziţia MedAir Oxygen Solution

Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziţia MedAir Oxygen Solution

Biroul Wolf Theiss din Bucureşti a asistat AIRSOL S.r.l., societate deţinută de SOL S.p.A. (grup italian care activează în sectorul gazelor tehnice, industriale şi medicinale) cu privire la achiziţionarea unei participaţii majoritare în cadrul MedAir Oxygen Solutions S.R.L., o societate activă în domeniul îngrijirii medicale la domiciliu. Tranzacţia a fost semnată şi finalizată la data de 21 martie 2024.

Echipa Wolf Theiss a fost coordonată de Bryan W. Jardine (Managing Partner) împreună cu Andreea Cărare (Senior Associate) şi Marius Moldoveanu (Associate).

Wolf Theiss a asistat AIRSOL pe parcursul tuturor etapelor tranzacţiei, inclusiv în faza de due diligence, obţinerea aprobării FDI şi negocierea documentelor pentru finalizarea cu succes a acestei tranzacţii. Acţionarul minoritar rămas în societate va păstra poziţia de management în cadrul companiei, ceea ce a impus redactarea şi negocierea unor documente suplimentare care să reglementeze relaţia dintre părţi în această nouă structură.

Aceasta este o tranzacţie de referinţă pentru AIRSOL, reprezentând intrarea grupului pe piaţa din România de îngrijire la domiciliu şi reflectă angajamentul companiei de a creşte şi de a se extinde în Europa.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19458

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici