16.000 de euro, o plimbare pe faleză. Amenda a plătit-o Graham Arnold, selecţionerul naţionalei de fotbal a Australiei

Tehnicianul a fost amendat de propria federaţie pentru încălcarea regulilor de izolare, după ce a fost declarat pozitiv cu Covid-19.

602 afișări
Imaginea articolului 16.000 de euro, o plimbare pe faleză. Amenda a plătit-o Graham Arnold, selecţionerul naţionalei de fotbal a Australiei

16.000 de euro, o plimbare pe faleză. A plătit-o Graham Arnold, selecţionerul naţionalei de fotbal a Australiei

Antrenorul Australiei, Graham Arnold, care a fost testat pozitiv cu Covid-19, a încălcat regulile de izolare, înaintea meciurilor importante cu Japonia şi cu Arabia Saudită, din calificările la Cupa Mondială din Qatar 2022 (21 noiembrie-18 decembrie). Oficialul a fost sancţionat de federaţia sa.

Antrenorul, care a fost testat pozitiv pentru Covid-19, la fel ca şi alte 3 persoane din lot (Craig Goodwin Jackson Irvine şi Aaron Mooy) nu a respectat regulile de izolare, înaintea meciurilor importante împotriva Japoniei (24 martie) şi Arabiei Saudite (29 martie), în perspectiva calificării la CM.

Tehnicianul, atins de virus a doua oară în două luni, a ieşit duminică la o plimbare pe faleza Narrabeen Beach. În ciuda explicaţiilor sale, a fost amendat cu 16.000 de euro de către propria federaţie.

Naţionala lui Arnold trebuie să câştige ambele meciuri, pentru a-şi asigura calificarea automată la turneul din Qatar. Australia ocupă locul 3 în Grupa B, cu 3 puncte în urma Japoniei şi cu 4 în urma liderului Arabia Saudită. 

Joi, 24 martie, de la 11:10, Australia primeşte vizita Japoniei. Primele două clasate merg direct la turneul final, iar locul 3 susţine baraj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici