Coronavirus: Constănţenii sunt obligaţi începând de azi să poarte măşti în spaţiile publice

  • Constănţenii sunt obligaţi, începând de miercuri, să îşi acopere gura şi nasul la ieşirea din casă
  • Pentru aceasta pot folosi măşti simple sau chirurgicale, dar şi eşarfe sau fulare
  • Obligativitatea purtării măştilor în spaţii publice a fost introdusă, prima dată, în judeţul Galaţi, pe 4 aprilie
695 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Constănţenii sunt obligaţi începând de azi să poarte măşti în spaţiile publice

Coronavirus: Constănţenii sunt obligaţi de azi să poarte măşti în spaţiile publice

„Din data de 15 aprilie se instituie obligativitatea acoperirii nasului şi gurii la ieşirea din casă în toate spaţiile publice de pe teritoriul judeţului Constanţa, pe întreaga perioadă a stării de urgenţă, cu măşti simple sau chirurgicale, dar şi eşarfe, fulare sau orice articole vestimentare”, se arată într-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, adoptată marţi.

Hotărârea a fost adoptată ca urmare a unei recomandări venite din partea reprezentanţilor DSP Constanţa, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie, până în acest moment, în judeţele Bacău, Hunedoara, Maramureş, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Suceava şi Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici