25 de centre de vaccinare din Prahova nu pot fi deschise din cauza lipsei de personal medical

  • Autorităţile din Prahova caută urgent personal medical pentru campania de imunizare şi anunţă că aproximativ 25 de centre de vaccinare din judeţ nu pot fi deschise din cauza lipsei personalului.
  • Conform acestora, în baza unui contract de prestări servicii, primăriile localităţilor în care vor funcţiona centrele de vaccinare vor plăti 90 lei/oră pentru medici, 45 lei/oră pentru asistenţi şi 20 lei/oră pentru registratori.
105 afișări
Imaginea articolului 25 de centre de vaccinare din Prahova nu pot fi deschise din cauza lipsei de personal medical

25 de centre de vaccinare din Prahova nu pot fi deschise din cauza lipsei de personal medical

Potrivit Prefecturii Prahova, se caută personal medical de specialitate, care să asigure buna desfăşurare a procesului de vaccinare anti-Covid-19.

„Implicarea în campania de vaccinare poate suplimenta veniturile persoanelor calificate să desfăşoare activităţi medicale cu sume considerabile. Un medic poate câştiga în campania de vaccinare anti-Covid-19 circa 15.000 lei lunar, sume asigurate de la bugetul de stat”, au transmis reprezentanţii Prefecturii.

Lipsa personalului medical este o problemă majoră la nivelul judeţului Prahova, motiv pentru care implicarea tuturor este foarte importantă pentru a putea deschide noi centre de vaccinare. Este motivul pentru care facem apel public către toţi medicii în a se alătura campaniei de vaccinare şi în lupta anti-Covid-19”, a transmis Prefectura Prahova.

Potrivit acesteia, aproximativ 25 de centre de vaccinare din Prahova nu se pot deschide din cauza lipsei personalului medical, iar în 20 de localităţi imunizarea populaţiei ar putea fi întârziată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici