Baschetbalistul Rudy Gobert nu şi-a recăpătat mirosul după ce a fost infectat cu noul coronavirus

  • La trei luni şi jumătate distanţă de când a fost testat pozitiv, Rudy Gobert nu şi-a recăpătat mirosul
  • Baschetbalistul din NBA încă resimte efectele virusului
  • Gobert şi un alt coleg de la Utah Jazz au fost primii jucători diagnosticaţi cu noul coronavirus din NBA
1536 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Rudy Gobert nu şi-a recăpătat mirosul după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Sursa foto: profimedia

La trei luni şi jumătate de când NBA şi-a suspendat sezonul, Rudy Gobert nu şi-a recăpătat mirosul după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Baschetbalistul încă resimte efectele virusului.

Gobert şi coechipierul său de la Utah Jazz, Donovan Mitchell, au fost primii jucători din NBA depistaţi pozitiv pe 11 martie cu SARS-COV-2. Cei doi au fost declaraţi apţi din punct de vedere medical pe 27 martie, dar nepăsarea lui Gobert l-a costat prietenia cu Mitchell şi a creat tensiune în vestiar.

Pierderea gustului şi mirosului sunt două semne distinctive ale coronavirusului. Într-un interviu recent acordat, Gobert a declarat că şi-a recăpătat gustul, dar mirosul numai parţial. „Gustul a revenit, dar mirosul încă nu este la 100%. Pot simţi mirosurile, dar nu de la distanţă. Am vorbit cu specialişti care mi-au spus că poate dura până la un an să revină", afirmă baschetbalistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici