Video Bulgaria dă liber la vacanţe şi reduce preţurile. În ce condiţii i-ar putea primi pe români

  • Bulgaria speră să poată primi turişti străini în vacanţă de pe 1 iulie.
  • 47% dintre hotelierii bulgari spun că vor reduce preţurile pentru a atrage cât mai mulţi clienţi.
  • De săptămâna viitoare, bulgarii vor avea voie să călătorească în scop turistic, în ţară.
  • De miercuri, se vor redeschide hotelurile mici şi pensiunile.
  • In primă fază ar putea fi primiţi turişti din statele vecine şi doar dacă în statul respectiv epidemia este ţinută sub control
  • Bisericile din Bulgaria au rămas deschise de Paşte
13741 afișări

Liber la vacanţă în Bulgaria. De săptămâna viitoare, vecinii de la sud de Dunăre vor avea voie să călătorască în ţară, în scop turistic. Măsura vine o dată cu relaxarea măsurilor de carantină, pe 13 mai. Vor fi redeschise hotelurile mici şi pensiunile, iar plajele trebuie să fie pregătite să primească turişti de pe 1 iunie. Pentru a-i convinge să îşi facă vacanţa în ţară, oficialii de la Sofia vor să le ofere bulgarilor vouchere pe care să le poată folosi până la finalul anului 2021.

În ce priveşte turiştii străini, oficialii autorităţile bulgare speră să poată redeschidă ţara pentru aceştia de la 1 iulie. Sunt discutate mai multe variante, printre care, cea în care să fie primiţi turişti din statele vecine şi doar dacă în statul respectiv epidemia este ţinută sub control. Pentru a-i încuraja pe oameni să călătorească, 47% dintre hotelierii bulgari spun că vor reduce preţurile.

În Bulgaria au fost confirmate aproape 1.900 de cazuri de coronavirus, iar 84 de oameni au murit. Bulgaria a fost una dintre primele ţări din Europa care au impus restricţii asupra circulaţiei persoanelor, pentru a reduce riscul propagării noului coronavirus. Guvernul bulgar a luat această măsură pe 13 martie. Cu toate astea de Paşte, bisericile din Bulgaria au rămas deschise. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici