Cazurile de infectare în rândul personalului medical au scăzut cu peste 87,7% după vaccinare

După vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%, transmite Ministerul Sănătăţii, care precizează că, în prezent, se înregistrează sub 50 de noi cazuri pe săptămână.

1161 afișări
Imaginea articolului Cazurile de infectare în rândul personalului medical au scăzut cu peste 87,7% după vaccinare

„Cu toţii avem cel puţin un prieten sau o rudă nehotărâtă când vine vorba de vaccinare. Dacă vrei să le arăţi că vaccinul funcţionează, acum ai un nou exemplu puternic, chiar din rândul medicilor. După vaccinarea împotriva COVID-19, cazurile de infectare în rândul personalului medical din România au scăzut cu peste 87,7%”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

Oficialii Ministerului Sănătăţii au postat şi un grafic care arată o evoluţie descendentă a cazurilor din rândul personalului medical din România.

„Dacă înainte se înregistrau aproximativ 500 de cazuri noi pe săptămână, acum numărul lor a scăzut sub 50 de cazuri”, se mai menţionează în postare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici