Covid 19: Autorităţile au prelungit măsurile de restricţie din Sinaia şi din alte opt localităţi

Autorităţile prahovene au prelungit cu 14 zile măsurile de restricţie din Sinaia şi din alte opt localităţi. Numărul persoanelor infectate în zonele vizate rămâne ridicat, iar activităţile publice sunt permise doar în limitele stabilite de autorităţi.

2352 afișări
Imaginea articolului Covid 19: Autorităţile au prelungit măsurile de restricţie din Sinaia şi din alte opt localităţi

Covid 19: Autorităţile au prelungit măsurile de restricţie din Sinaia şi din alte opt localităţi

Autorităţile prahovene au prelungit cu 14 zile măsurile de restricţie din Sinaia şi din Blejoi, Brazi, Drajna, Gura Vadului, Izvoarele, Măgurele, Păuleşti şi Predeal-Sărari. Măsura intră în vigoare luni în localităţile în care incidenţa cumulată a cazurilor de Covid 19 din ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1000 locuitori.

Cinematografele, instituţiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile, inclusiv cele din interiorul hotelurilor şi pensiunilor, dar şi sălile cu jocuri de noroc din localităţile menţionate rămân deschise. Toate activităţile menţionate funcţionează în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

De asemenea, activităţile economice pot fi desfăşurate doar în intervalul orar 6,00-23,00. Totodată, rămân în vigoare măsurile privind purtarea măştii în spaţiile publice şi restricţionarea circulaţiei pe parcursul nopţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici