Creştere dramatică în ultimele 24 de ore. Bilanţul epidemiei de coronavirus ajunge la 767 de morţi în Spania

  • Bilanţul epidemic a ajuns la 767 de morţi în Spania
  • Autorităţile au raportat o creştere de 30% în ultimele 24 de ore
  • Numărul cazurilor de coronavirus este de 17.147, anunţă autorităţile.
3414 afișări
Imaginea articolului Creştere dramatică în ultimele 24 de ore. Bilanţul epidemiei de coronavirus ajunge la 767 de morţi în Spania

Sursa foto: Profimedia

Autorităţile din Spania au anunţat, joi, un bilanţ de 767 de morţi din cauza coronavirusului, în creştere cu 30% (209 decese) în ultimele 24 de ore, iar numărul total al infecţiilor este de 17.147, informează cotidianul El Mundo.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 3.500 de cazuri noi de Covid-19, în creştere cu 25%. Cifra totală în Spania este de 17.147 de infecţii.

Cele mai multe cazuri de coronavirus se înregistrează în Madrid, 6.777, şi 498 de decese. În Catalonia sunt 2.702 de cazuri şi 55 de morţi, iar în regiunea Ţara Bascilor sunt 1.190 de cazuri şi 53 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici