Dezastru pentru Suedia: cea mai neagră zi pentru ţara care a refuzat carantina. 76 de oameni au murit şi sute de noi cazuri

  • Suedia a avut cea mai neagră zi de la începutul pandemiei, 76 de morţi în 24 de ore.
  • Numărul total de infectaţi a crescut cu 376, la 7206.
  • Baruri, restaurante şi anumite şcoli sunt deschise în continuare.
22917 afișări
Imaginea articolului Dezastru pentru Suedia: cea mai neagră zi pentru ţara care a refuzat carantina. 76 de oameni au murit şi sute de noi cazuri

Dezastru pentru Suedia: cea mai neagră zi pentru ţara care a refuzat carantina. 76 de oameni au murit şi sute de noi cazuri

Suedia refuză carantina totală, despre deosebire de restul Europei, iar acum anunţă cea mai neagră zi de la debutul pandemiei: 76 de persoane decedate şi 376 de noi cazuri. În total, 477 de suedezi şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19, iar 7206 sunt infectaţi.

Suedia le recomandă cetăţenilor să se izoleze, însă baruri, restaurante şi anumite şcoli sunt încă deschise. Adunările mai mari de 50 de oameni au fost într-un final interzise şi sunt reguli noi pentru transportul public la orele de vârf.

Guvernul suedez dă înapoi după ce încercase imunitatea de turmă şi măsuri relaxate şi a cerut deja parlamentului puteri sportite pentru a putea instaura starea de urgenţă.

Premierul Suediei i-a anunţat deja pe cetăţeni să se pregătească de mii de morţi din cauza pandemiei.

"O să avem mulţi oameni la terapie intensivă, avem în faţă mii de morţi. Trebuie să ne pregătim", a anuntat premierul suedez, Stefan Löfven.






 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici