Directorul Spitalului Judeţean din Focşani refuză să pună la dispoziţia autorităţilor stocurile, este obosit

Focşaniul este pe cale de a deveni un nou focar de infectare cu Covid-19 pentru personalul sanitar. La Spitalul Militar din oraş, 20 de cadre medicale au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus. În total, 57 de cadre medicale au fost testate, iar o parte dintre ele s-ar afla la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean.

13073 afișări
Imaginea articolului Directorul Spitalului Judeţean din Focşani refuză să pună la dispoziţia autorităţilor stocurile, este obosit

Directorul Spitalului Judeţean din Focşani refuză să pună la dispoziţia autorităţilor stocurile, este obosit

Cu epidemia la uşă, directorul Judeţeanului din Vrancea a refuzat să participe la şedinţa Consilui de Administraţie, unde ar fi trebuit să se discute răspunsul instituţiei medicale la criza medicală. 

”Din păcate, nu s-a prezentat nimeni din conducerea Spitalului Judeţean, nici reprezentantul Consiliului Judeţean şi nici celelalte persoane chemate. Managerul Constantin Mîndrilă a refuzat să ne pună la dispoziţie sala de şedinţe şi secretariatul, spunându-ne chiar că este hărţuit cu aceste şedinţe, că este obosit. A spus că poate fi şi suspendat că nu-l interesează. Totodată, n-a vrut să pună la dispoziţia CA-ului niciun document legat de stocuri, de necesar, de lucrurile de care au nevoie medicii în acest moment. A mai afirmat că nu toate secţiile din spital trebuie protejate la fel şi că ne trimite documente prin e-mail. Practic, Constantin Mândrilă, în plină stare de urgenţă, cu atâtea probleme de rezolvat şi clarificat la Spitalul Judeţean, refuză să vină la o şedinţă extrem de importantă a CA”, a declarat dr. Dragoş Cozma, membru al CA din partea Ministerului Sănătăţii.

În şedinţa convocată la Spitalul Judeţean din Focşani ar fi trebuit să fie discutate situaţia stocurilor şi măsurile luate pentru a asigura materialele necesare spitalulu, precum şi planul de instruire a personalului medical şi TESA, pentru situaţia în care se intra stadiul 3 şi 4 al epidemiei de Covid-19.

Contactată de Mediafax, conducerea spitalului a refuzat să comenteze situaţia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici