Dublu record de infecţii COVID şi decese în Argentina, de la începutul pandemiei

Argentina a înregistrat un dublu record de infecţii COVID şi decese, de la începutul pandemiei, în martie 2020.

655 afișări
Imaginea articolului Dublu record de infecţii COVID şi decese în Argentina, de la începutul pandemiei

Dublu record de infecţii COVID şi decese în Argentina, de la începutul pandemiei

Conform raportului zilnic al autorităţilor din sănătate, sunt 35.543 noi infecţii, ceea ce face ca numărul total să ajungă la 3.371.508.

745 de persoane au murit marţi, astfel că bilanţul total al deceselor urcă la 71.771.

În Argentina sunt 5.813 persoane spitalizate în unităţi de terapie intensivă, în timp ce 72,3% din paturile din acest sector sunt ocupate la nivel naţional şi 76,2% în zona metropolitană din Buenos Aires.

Confruntat cu acest scenariu, autorităţile au în vedere o serie de noi măsuri restrictive care vor fi introduse începând cu weekendul viitor.

În timpul unei ceremonii de marţi, preşedintele Alberto Fernandez a spus: „Nu renunţăm. Ştim că traversăm vremuri dificile".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici