Fără mască de protecţie pe plajă, de la 1 mai. Ministrul de Interne: Propunerea va fi discutată în CNSU

  • Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că este posibil să putem renunţa la masca obligatorie în anumite condiţii excepţionale, chiar de la 1 mai.
  • Propunerea va fi discutată în Comitetul Naţional de Situaţii de Urgenţă (CNSU).
6457 afișări
Imaginea articolului Fără mască de protecţie pe plajă, de la 1 mai. Ministrul de Interne: Propunerea va fi discutată în CNSU

Cu sau fără mască de protecţie pe plajă?

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a susţinut într-o declaraţie televizată la Prima TV că oamenii ar putea renunţa la purtarea măştii pe plajă, inclusiv în minivacanţa de 1 mai. Posibilitatea urmează să fie discutată în CNSU.

„În acest moment reglementarea legată de mască este în vigoare. Masca este obligatorie. Până în data de 1 mai cu siguranţă vom mai avea discuţii şi în Comitetul Naţional de Situaţii de Urgenţă şi este posibil să discutăm eventualitatea de a limita purtarea măştii în anumite circumstanţe, în vârful muntelui sau la plajă... Sunt lucruri de bun-simţ, care pot fi analizate şi care trebuie să fie în acord cu ceea ce vrea marea majoritate sănătoasă”, a spus Bode.

Ministrul a reamintit, totuşi, că în prezent purtarea măştii este obligatorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici