Fiica unei femei din Capitală care are coronavirus a fost marţi la şcoală. În prezent, este izolată la domiciliu

  • Fiica unei femei care a fost confirmată marţi după-amiază ca purtătoare a infecţiei cu coronavirus a mers marţi dimineaţa la şcoală.
  • Acum, copila se află în izolare la domiciliu, alături de bunicii ei.
  • Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).
2762 afișări
Imaginea articolului Fiica unei femei din Capitală care are coronavirus a fost marţi la şcoală. În prezent, este izolată la domiciliu

Fiica unei femei care are coronavirus a fost marţi la şcoală

„Eleva de clasa I, de la Şcoala Gimnazială 56 se află în autoizolare, acasă, alături de bunici, ea locuind cu mama şi cu aceştia. Mama este internată la Matei Balş, în stare bună. A fost asimptomatică”, conform oficialilor ISMB.

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică urmează să meargă acasă la fetiţă pentru a o testa pe aceasta şi pe bunicii ei.

În prezent, la nivel naţional, sunt 32 de cazuri de infecţie cu COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici