Germania este la începutul crizei de coronavirus. Avertismentul dat de Angela Merkel

Anunţul cancelarului german, Angela Merkel, se referă la faptul că Germania se află abia la începutul crizei de coronavirus, avertizând că situaţia va rămâne foarte dificilă mult timp.

7328 afișări
Imaginea articolului Germania este la începutul crizei de coronavirus. Avertismentul dat de Angela Merkel

Sursă foto: Profimedia

Într-o adresare făcută către Bundestag, Merkel le-a spus parlamentarilor: „Vom trăi cu acest virus pentru multă vreme”. De asemenea, ea a promis să sporească în continuare testarea virusului: „Testarea, testarea, testarea este calea de urmat”, a spus cancelarul german, conform CNN.

Merkel şi-a exprimat îngrijorarea că unele oraşe germane relaxează prea rapid măsurile de distanţare socială. „Nu putem reveni la viaţa de zi cu zi ca înainte de virus. Să rămânem deştepţi şi atenţi în timpul pandemiei”, a avertizat ea.
 
Numărul de infecţii cu Covid-19 a crescut cu 3.609 în Germania, ajungând la 150.773. Şi numărul morţilor a urcat cu 242 in ultimele 24 de ore şi a ajuns la 5318.
 
Recent, Germania aprobă testarea unui vaccin pentru coronaivrus pe oameni.Institutul Federal pentru Vaccin a primit aprobarea guvernului german. Experimentul german va avea peste 200 de participanţi sănătoşi cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani. Subiecţilor le vor fi administrate mai multe versiuni ale vaccinului pentru ca oamenii de ştiinţă să poată observa varianta optimă care asigură imunitate organismului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici