Imagini impresisonante cu italienii care aplaudă de la balcoane echipajele medicilor | VIDEO

Imagini impresionante vin din Italia, acolo unde mii de oameni sunt carantinaţi sau izolaţi din cauza coronavirusului. Pentru a-şi arăta respectul faţă de medicii care asigură permanenţa în spitalele depăşite de situaţie, oamenii au ieşit azi, în mai multe oraşe, la balcoane şi au aplaudat.

2197 afișări
Imaginea articolului Imagini impresisonante cu italienii care aplaudă de la balcoane echipajele medicilor | VIDEO

Imagini impresisonante cu italienii care aplaudă de la balcoane echipajele medicilor | VIDEO

Medicii sunt numiţi eroi în vremea pandemiei, în condiţiile în care aceştia asigură permanenţa zi şi noapte în spitalele pline cu bolnavi. În unele zone din Italia, doctorii au fost cei care au fost nevoiţi să spună cine are prioritate la tratament, în condiţiile în care sistemul medical nu mai face faţă situaţiei provocată de coronavirus.

 

 

„Asta am făcut noi, în Italia. Economia şi-a continuat drumul, am arătat cu degetul spre China şi am îndemnat turiştii să continue să călătorească. Iar cei mai mulţi dintre noi ne-am spus nouă înşine şi reciproc: nu este atât de rău. Suntem tineri, suntem în formă, vom fi bine chiar dacă ne îmbolnăvim. Două luni mai târziu, ne înecăm”, a spus un medic italian în urmă cu două zile, pentru Newsweek.

Numărul total al deceselor înregistrate în Italia din cauza COVID-19 a ajuns, vineri, la 1.266, iar cel al îmbolnăvirilor la 17.660.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici