MEC: Creşte numărul localităţilor cu incidenţă mai mică de 3/1000

Numărul localităţilor cu incidenţă COVID mai mică de 3/1000 este în creştere ceea ce înseamnă că numeroase şcoli şi grădiniţe s-ar putea redeschide.

323 afișări
Imaginea articolului MEC: Creşte numărul localităţilor cu incidenţă mai mică de 3/1000

MEC: Creşte numărul localităţilor cu incidenţă mai mică de 3/1000

Potrivit statisticii prezentate de Ministerul Educaţiei, vineri, în România sunt 1.846 localităţi cu incidenţă mai mică de 3/1000.

În total, sunt 3.186 de localităţi.

În localităţile cu incidenţă mai mică de 3/1000, rata de vaccinare a personalului din şcoli este posibil să nu mai conteze, aşa cum a anunţat zilele trecute ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

În toate şcolile şi grădiniţele din localităţile care au o incidenţă sub 3 la mie este posibil să nu se mai ţină cont de rata de vaccinare a angajaţilor, a explicat ministrul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici