Medici români demisionează, doctorii italieni dau o mână de ajutor. Descoperirea făcută de ministrul Sănătăţii la Timişoara: ”O tânără italiancă trata pacienţi români. Un exemplu pentru tot corpul nostru medical”

Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătăţii, a început o vizită de control la spitalele din ţară şi a început cu unităţile medicale din zonele cele mai afectate.

6936 afișări
Imaginea articolului Medici români demisionează, doctorii italieni dau o mână de ajutor. Descoperirea făcută de ministrul Sănătăţii la Timişoara: ”O tânără italiancă trata pacienţi români. Un exemplu pentru tot corpul nostru medical”
Ministrul Sănătăţii a fost astăzi la Arad şi Timişoara. La Arad, Nelu Tătaru a verificat şi corturile de triaj epidemiologic, iar la Timişoara un medic italian trata pacienţii români.
 
„Ce pot să vă spun, şi e un exemplu, dincolo de Clinica de Boli Infecţioase din Timişoara, în acel cort la poartă era o tânără italiancă, din Vicenza, trata pacienţi români. Un exemplu pentru tot corpul nostru medical”, a declarat Nelu Tătaru pentru Digi24.
 
La Arad, nu mai puţin de 14 medici au demisionat, iar alţi 83 de angajaţi şi-au luat concediu medical. Ministrul Sănătăţii a investigat situaţia şi spune că 10 dintre cei 14 medici care au demisionat puteau să facă asta pentru erau la pensie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici