O altă ţară a anunţat că începe vaccinarea împotriva coronavirusului

  • Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat că ţara sa va începe administrarea vaccinurilor anti Covid-19 pe 27 decembrie.
  • Primul transport cu 200.000 de vaccinuri Pfizer a ajuns în Israel.
  • Netanyahu va fi prima persoană din ţară care va primi vaccinul.
1477 afișări
Imaginea articolului O altă ţară a anunţat că începe vaccinarea împotriva coronavirusului
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat miercuri, 9 decembrie, că ţara sa va începe administrarea vaccinurilor anti Covid-19 pe 27 decembrie, după ce a primit un prim lot de vaccinuri produse de Pfizer / BioNTech.
 
"Primele vaccinări vor avea loc pe 27 decembrie", a spus el într-o conferinţă de presă, adăugând că serviciile de sănătate publică vor putea administra 60.000 de doze pe zi, notează Le Figaro.
 
Netanyahu a vorbit la câteva ore după ce primul transport de vaccinuri Pfizer a ajuns în Israel. Alte sute de mii de doze sunt aşteptate să sosească în următoarele zile.
 
”Vedem sfârşitul pandemiei,” a spus Netanyahu.
 
Premierul israelian a mai spus că el va fi prima persoană din ţară care va primi vaccinul, spunând că aşa vrea să dea un exemplu cetăţenilor.

Persoanele vaccinate vor primi carduri sau aplicaţii speciale pentru telefoanele lor, pentru a le permite să se deplaseze liber şi pentru a ajuta la redeschiderea economiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici