Poliţia londoneză închide un cvartet de coarde din motive de siguranţă publică / Spectacolul de care s-au bucurat vecinii a durat timp de şase săptămâni

  • Poliţia închide cvartetul de coarde care cântă muzică clasică
  • Rafael Todes, de 53 de ani, face spectacol cu familia sa în faţa proprietăţii sale din Bayswater, Londra
  • Spectacolul de care s-au bucurat vecinii a durat timp de şase săptămâni
233 afișări
Imaginea articolului Poliţia londoneză închide un cvartet de coarde din motive de siguranţă publică / Spectacolul de care s-au bucurat vecinii a durat timp de şase săptămâni

Poliţia londoneză închide un cvartet de coarde din motive de siguranţă publică

O orchestră clasică improvizată a fost închisă după ce poliţia s-a temut că va provoca vecinii carantinaţi să ignore măsurile de izolare luate pe fondul focarului de coronavirus. 

Violonistul Rafael Todes, în vârstă de 53 de ani, membru al cvartetului de coarde Allegri, împreună cu soţia Helena Newman, şi copii Isabella şi Max, îşi distrează vecinii cu muzica lor de mai bine de şase săptămâni.

Săptămâna aceasta poliţiştii au ajuns pe strada lui Rafael Todes şi au spus că muzica lor poate încuraja rezidenţii să se adune pe drum, relatează Daily Mail.

Imaginile filmate cu familia au surprins unul dintre ofiţeri cerându-şi scuze: „Nu-mi place această parte a slujbei, dar va locatarii să se adune pe strada. Nu sunt aici pentru a vă amenda, nu vă faceţi griji, dar nu toţi de pe strada pot face ce faceţi voi.”

Sursa foto: Daily Mail

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici