Primele mesaje optimiste în pandemie: Vom avea sărbători liniştite

Directorul medical al Institutului Matei Balş, dr. Adrian Marinescu, spune că în acest moment situaţia epidemiologică este una echilibrată şi e clar pentru toţi că vom avea sărbători liniştite. Nu trebuie uitat, însă, că pandemia nu a trecut.

1130 afișări
Imaginea articolului Primele mesaje optimiste în pandemie: Vom avea sărbători liniştite

Primele mesaje optimiste în pandemie: Vom avea sărbători liniştite

Adrian Marinescu a declarat, miercuri, în emisiunea „Marius Tucă Show”, de la Aleph News, că sărbătorile românilor vor fi liniştite.

„În momentul de faţă lucrurile sunt mai mult decât echilibrate şi de la o zi la alta situaţia e mai bună. Numai că nu poţi să nu te uiţi cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo. E clar că vom avea sărbători liniştite, este un lucru cert pentru noi toţi, dar contează ce va fi pe urmă. Şi eu sper că în afară de faptul că vom creşte vaccinarea – tot sper că vom creşte vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim şi prudenţi şi să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a spus directorul medical de la „Matei Balş”.

Medicul recomandă respectarea măsurilor anti-COVID pentru a avea sărbători liniştite, fără risc „să ajungem să ne chinuim din nou”.

Potrivit medicului, vaccinarea face diferenţa între cazurile grave de COVID-19 şi cele uşoare, „ca o viroză, un guturai”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici