Al treilea deces din cauza COVID-19 confirmat pe teritoriul României

  • A fost confirmat al treilea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României
  • Al doilea pacient mort, în vârstă de 74 de ani, avea o boală cronică preexistentă
  • Potrivit GCS, în primul caz era vorba de un pacient de 67 de ani, depistat pozitiv cu noul coronavirus la data de 18 martie
68218 afișări
Imaginea articolului Al treilea deces din cauza COVID-19 confirmat pe teritoriul României

Al treilea deces din cauza COVID-19 confirmat pe teritoriul României

UPDATE ora 21.20 Al treilea deces din cauza coronavirusului în România

În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 şi în data de 20 martie 2020  transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Pacientul avea afecţiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). Cine era bărbatul: om de afaceri şi fost viceprimar Citeşte în continuare...

În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

UPDATE ora 12.55 Al doilea deces din cauza coronavirusului în România

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că un al doilea pacient confirmat cu noul coronavirus a murit. Este vorba de un pacient de 74 de ani care era internat la Spitalul Universitar din Bucureşti şi care suferea de o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Potrivit GCS, în România au fost înregistrate, duminică, două decese la pacienţi care au fost disgnosticaţi cu Covid-19.

Al doilea pacient mort, în vârstă de 74 de ani, avea o boală cronică preexistentă. 

„Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – Bucureşti, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”, a transmis GCS.

UPDATE ora 09.50 Primul deces din cauza COVID-19 pe teritoriul României

Potrivit GCS, pacientul de 67 de ani a fost confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgenţe a Spitalului Filiaşi şi a fost transferat în aceeaşi zi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Craiova.

„Pacientul avea afecţiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, au mai transmis reprezentanţii Grupul de Comunicare Strategică. Detalii despre victimă Citeşte în continuare...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici