Serviciile feroviare, aeriene şi maritime între Marea Britanie şi Franţa sunt reluate

Serviciile feroviare, aeriene şi maritime între Marea Britanie şi Franţa sunt reluate în miercuri dimineaţă, după ce guvernul francez a fost de acord să elimine o serie de interdicţii de călătorie adoptate de fondul temerilor legate de noua tulpină de coronavirus, anunţă BBC.

831 afișări
Imaginea articolului Serviciile feroviare, aeriene şi maritime între Marea Britanie şi Franţa sunt reluate

Cetăţenii francezi, cetăţenii britanici care locuiesc în Franţa şi transportatorii sunt printre cei care pot călători acum, dacă au un test negativ recent.

Personalul NHS Test and Trace din Kent a primit ajutor din partea armatei pentru a efectua teste rapide pentru şoferii camioanelor blocate.

Mii de vehicule au fost blocate după închiderea frontierei, duminică.

Interdicţia de călătorie a fost impusă după ce guvernul britanic a avertizat cu privire la o nouă variantă cu răspândire rapidă a coronavirusului şi a introdus restricţii stricte de nivel patru în părţi mari din sudul şi estul Angliei.

Olanda şi Belgia au relaxat, de asemenea, interdicţiile la sosirile din Marea Britanie, atâta timp cât persoanele au un rezultat negativ recent.

Dar mai mult de alte 50 de ţări, inclusiv Italia, India şi Pakistan, continuă să blocheze călătorii din Marea Britanie.

Conform acordului dintre Marea Britanie şi Franţa, cei care călătoresc din motive urgente, inclusiv transportatorii, cetăţenii francezi şi cetăţenii britanici cu reşedinţa franceză vor putea intra în Franţa.

Dar, pentru a călători, trebuie un rezultat negativ al testului cu mai puţin de 72 de ore înainte de plecare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici