Stare de alertă: De azi, te poţi relaxa în parc. Locurile de joacă pentru copii rămân, însă, închise

  • Starea de alertă se instituie, începând de azi, pe teritoriul României
  • De azi, te poţi plimba în parc
  • Locurile de joacă pentru copii rămân, însă, închise
3615 afișări
Imaginea articolului Stare de alertă: De azi, te poţi relaxa în parc. Locurile de joacă pentru copii rămân, însă, închise

Sursa foto: profimedia

Veşti bune! Parcurile se redeschid începând de azi, pe întreg teritoriul României. Şeful DSP, Raed Arafat, anunţă că locurile de joacă pentru copii rămân, însă, închise.
 
Totodată, şcolile rămân închise până la finalul anului, iar învăţământul se face de la distanţă. Vor exista doar două sărpîmâni de pregătire pentru elevii din anii terminali, care au anul acesta examenul de capacitate sau bacalaureatul.
 
Deciziile Comitetului Naţional pentru Situaţţii de urgenţă au fost comunicate cu 30 de minute înainte să expire starea de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici