Un clujean implicat într-un accident rutier a făcut o glumă proastă despre coronavirus

  • Glumă neinspirată despre coronavirus făcută de un clujean implicat într-un accident.
  • Bărbatul a spus că se grăbeşte pentru că tocmai a sosit din Italia.
  • Şoferul fost chemat la Poliţie, unde a fost solicitată şi o ambulanţă.
3281 afișări
Imaginea articolului Un clujean implicat într-un accident rutier a făcut o glumă proastă despre coronavirus

Un clujean implicat într-un accident rutier a făcut o glumă proastă despre coronavirus

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, a declarat, marţi, corespodentului MEDIAFAX, că maşina condusă de un bărbat s-a ciocnit, în Cluj-Napoca, cu un autobuz.

Şoferul a mers la sediul companiei de transport pentru a încheia constatarea amiabilă, iar din discuţiile purtate aici a reieşit să se grăbeşte pentru că a venit cu o seară înainte din Italia.

Bărbatul a semnat actele şi plecat, iar reprezentanţii companiei au sesizat Poliţia.

„A fost identificat şi invitat la Poliţie unde a recunoscut că a făcut o glumă. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de Ambulanţă care a efectuat un consult medical, fără a fi identificată vreo problemă de sănătate”, a spus Pompaş.

Potrivit acesteia, poliţiştii au verificat şi locul de muncă al bărbatului din comuna Floreşti, dar şi la aeroport şi la frontieră, constatându-se că a revenit din Italia în anul 2018.

Bărbatul a fost sancţionat cu 1.000 lei pentru tulburarea ordinii publice şi pentru că a stârnit indignarea cetăţenilor în urma afirmaţiilor făcute, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Poliţiştii clujeni atrag atenţia că astfel de atitudini vor fi sancţionate în condiţiile date de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Foto: Pixabay

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici