Un gălăţean de 46 de ani, cu simptome COVID, a murit după ce a fost plimbat între spitale 3 zile. Surpriză: suferea de altă boală

  • Un bărbat de 46 de ani, cu simptome COVID, a murit după ce a fost plimbat între spitalele din Galaţi.
  • Totul a ţinut 3 zile, iar pacientul a fost internat doar când starea lui s-a agravat.
  • Ulterior, s-a dovedit că nu avea COVID, ci pneumonie, iar soţia lui a făcut plângere.
3735 afișări
Imaginea articolului Un gălăţean de 46 de ani, cu simptome COVID, a murit după ce a fost plimbat între spitale 3 zile. Surpriză: suferea de altă boală

Un gălăţean de 46 de ani, cu simptome COVID, a murit după ce a fost plimbat între spitale 3 zile. Surpriză: suferea de altă boală

Reclamaţia a fost depusă la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi. Femeia reclamă faptul că soţul ei a încercat timp de trei zile să primească ajutor medical.

El a aşteptat zeci de ore pe băncile din curtea spitalului, i s-a refuzat internarea şi a fost trimis acasă de mai multe ori deşi se simţea din ce în ce mai rău, având febră şi dureri în spate, povesteşte soţia.

În a treia zi, a ajuns din nou la spital în stare gravă şi a fost introdus într-un container din curtea Spitalului Judeţean Galaţi unde a fost văzut de un medic. Ulterior, testul PCR a confirmat faptul că bărbatul nu avea COVID.

Soţia lui spune că era vaccinat cu ambele doze şi că nu avea probleme medicale. Ea consideră că bărbatul a murit de pneumonie deoarece nu a fost văzut de niciun medic timp de trei zile.

„A venit acasă, toată noaptea i-a fost foarte rău, iar luni dimineaţă a venit iarăşi salvarea, l-a dus la spital, unde l-au băgat într-un container şi i-au pus o mască de oxigen la gură. Între timp, şi testul PCR ieşise negativ. Abia luni după-amiază l-a văzut un medic internist, care a spus că trebuie transferat la Spitalul TBC, deoarece are saturaţia mică. L-au plimbat degeaba la TBC, unde a fost refuzat, pentru că ei nu au concentratoare de oxigen mari. A fost trimis înapoi la Spitalul Judeţean, unde a mai aşteptat câteva ore. Abia spre seară m-a sunat şi mi-a spus că-l transferă la ATI. A ajuns să fie grav din cauza lor, pentru că el a venit la spital încă de vineri, dar nu au vrut să se uite la el şi să-i dea un tratament. Din păcate, marţi dimineaţă s-a întâmplat nenorocirea, şi m-au anunţat că soţul meu a murit. Era un om fără probleme de sănătate”, a declarat soţia bărbatului decedat.

Soţia a depus plângere la spitalul unde a fost înregistrat decesul.

„Cu privire la aspectele sesizate în plângerea depusă în cursul zilei de ieri la secretariatul unităţii s-au demarat deja verificari urmând ca rezultatele să fie comunicate petentei în termenul legal“, a precizat Violeta Şapira, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici