Un tânăr din Sri Lanka s-a vaccinat la Roman: Bravo România, trebuie să eliminăm COVID 19

  • Un tânăr din Sri Lanka care munceşte în România, s-a vaccinat la un centru din oraşul Roman.
  • La final, asiaticul a trimis un mesaj pe pagina de Facebook RO Vaccinare: Bravo România, trebuie să eliminăm COVID 19.
365 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Sri Lanka s-a vaccinat la Roman: Bravo România, trebuie să eliminăm COVID 19

Sursa foto: Facebook / RO Vaccinare

Un tânăr din Sri Lanka care munceşte în România, s-a vaccinat la un centru din oraşul Roman. La final, asiaticul a trimis un mesaj pe pagina de Facebook RO Vaccinare: Bravo România, trebuie să eliminăm COVID 19.

Reprezentanţii autorităţilor au anunţat că Amila Nayanatharu De Silva lucrează în România. Sâmbătă, el s-a vaccinat la Colegiul Tehnic Miron Costin din Roman, judeţul Neamţ. La final, De Silva a transmis un mesaj.

„Bravo România! Numele meu este De Silva şi sunt din Sri Lanka. Apreciez foarte mult ospitalitatea şi serviciile excelente. Trebuie să eliminăm Covid-19”, este mesajul lui Amila Nayanatharu De Silva postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Autorităţile îi încurajează pe toţi cei care se vaccinează să posteze fotografii în grupul PROvaccinare pentru a oferi exemple persoanelor reticente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici