Unde te poţi vaccina în Bucureşti. Maraton cu 49 de fluxuri în program prelungit până la finalul anului

  • Un nou maraton de vaccinare este organizat de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV), în weekend, în Capitală.
  • Sunt disponibile 49 de fluxuri în cele şase sectoare ale Bucureştiului.
  • Cele 49 de fluxuri vor avea program prelungit până la finalul anului, în weekend.
3674 afișări
Imaginea articolului Unde te poţi vaccina în Bucureşti. Maraton cu 49 de fluxuri în program prelungit până la finalul anului

Unde te poţi vaccina în Bucureşti. Maraton cu 49 de fluxuri în program prelungit până la finalul anului

Pentru susţinerea ritmului de vaccinare şi atingerea indicelui de imunizare necesar limitării pandemiei COVID-19, opt centre din sectoarele Capitalei vor fi deschise şi vor funcţiona cu program prelungit începând din această săptămână, în fiecare weekend, până la sfârşitul anului.

Astfel, în Sectorul 1 este centrul Romexpo, care are 8 fluxuri (2 Moderna, 4 Pfizer, 2 Johnson&Johnson). Centrul de vaccinare nr.1 are 2 fluxuri Moderna, Centrul de vaccinare nr.2 are 4 fluxuri Pfizer, iar Centrul de vaccinare nr.4 are două fluxuri Johnson&Johnson. Programul celor trei centre este între orele 8.00 – 24.00.

În Sectorul 2 sunt 2 centre cu 11 fluxuri, între care 5 Pfizer şi 6 Johnson&Johnson. Este vorba de Centrul de vaccinare CORA Pantelimon (Şoseaua Vergului, nr. 20), cu 4 fluxuri (2 Pfizer, 2 Johnson&Johnson) şi de Centrul de vaccinare Circul Metropolitan, care are 7 fluxuri (3 Pfizer, 4 Johnson&Johnson). Acestea vor funcţiona între orele 8.00 – 24.00.

Sectorul 3 va avea deschise în sistem prelungit două centre cu 5 fluxuri Pfizer. Este vorba de Centrul de vaccinare din Parc Lake - 3 fluxuri Pfizer, cu program 8.00 - 20.00 (cu posibilitate de prelungire, în perioada următoare) şi de Centrul de vaccinare din Mall Vitan, cu două fluxuri Pfizer, care vor funcţiona între orele 8.00 - 20.00 (cu posibilitate de prelungire, în perioada următoare).

În Sectorul 4 vor fi 15 fluxuri (8 Pfizer, 2 Moderna, 5 Johnson&Johnson). Acestea sunt la Centrul de vaccinare Palatul Naţional al Copiilor, care vor funcţiona în intervalul orar 8.00 – 24.00.

În Sectorul 5 vor fi 6 fluxuri (5 Pfizer, 1 Johnson&Johnson) care vor funcţiona în Centrul de vaccinare Multifuncţional Sf. Andrei din Mall Liberty, în intervalul orar 8.00 – 24.00.

În Sectorul 6 vor fi 4 fluxuri Johnson&Johnson la Centrul de vaccinare din Drumul Taberei (situat în Aleea Lunca Cernei nr. 6A). Centrul are program de la 8.00 la 24.00.

La aceste centre pot fi vaccinate toate categoriile eligibile (12+) şi se administrează doza 1, doza 2, doza 3 (suplimentară) şi doza de booster, conform instrucţiunilor CNCAV.

Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor deja existente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici