Vaccinul Moderna este revizuit pentru a fi pus pe lista de urgenţă a OMS

Luni, în cadrul reuniunii grupului consultativ tehnic, vaccinul COVID-19 Moderna va fi revizuit de către experţii tehnici pentru a fi pus pe lista utilizării de urgenţă a OMS. Până în prezent, vaccinurile COVID-19 Pfizer, AstraZeneca şi Johnson & Johnson au primit deja aprobarea OMS.

2446 afișări
Imaginea articolului Vaccinul Moderna este revizuit pentru a fi pus pe lista de urgenţă a OMS

Vaccinul Moderna este revizuit pentru listarea de urgenţă a OMS

Vaccinul COVID-19 al Moderna este revizuit luni de către experţii tehnici pentru a fi pus pe lista utilizării de urgenţă a OMS, a declarat un purtător de cuvânt al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, informează Reuters.

"Moderna este în curs de revizuire la reuniunea grupului consultativ tehnic de astăzi", a declarat Christian Lindmeier, purtătorul de cuvânt al OMS.

Până în prezent, vaccinurile COVID-19 fabricate de Pfizer, AstraZeneca şi Johnson & Johnson au primit deja aprobarea OMS. 

Duminică au sosit în România, pe cale terestră, o nouă tranşă de vaccin livrată de compania Moderna, care constă în 76.800 de doze.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici