Vela le-a cerut prefecţilor să fie asigurată permanenţa în contextul coronavirus

  • Tema videoconferinţei conduse de Marcel Vela a fost coordonarea măsurilor dispuse la nivel central şi judeţean pentru combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19).
  • Vela le-a amintit prefecţilor că au obligaţia să transmită constant informaţiile de interes, consultându-se, permanent, cu Grupul de Comunicare Strategică format la nivel central.
  • La videoconferinţă au participat secretarul de stat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi secretarul de stat pentru relaţia cu instituţiile prefectului, Gheorghe Sorescu.
383 afișări
Imaginea articolului Vela le-a cerut prefecţilor să fie asigurată permanenţa în contextul coronavirus

Vela le-a cerut prefecţilor să fie asigurată permanenţa în contextul coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a cerut, joi, în videoconferinţa cu prefecţii şi membrii comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, să asigure permanenţa şi să actualizeze modul în care se face înlocuirea personalului implicat în gestionarea situaţiilor legate de virusul COVID-19.

Tema videoconferinţei conduse de Marcel Vela a fost coordonarea măsurilor dispuse la nivel central şi judeţean pentru combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19).

În cadrul videoconferinţei, li s-au explicat prefecţilor măsurile decise în cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

„Prelucrarea personalului din teritoriu este necesară şi se face în mod constant în scopul coordonării şi aplicării unitare a măsurilor dispuse de la nivel central. De asemenea, prefecţilor li s-a transmis să asigure permanenţa, să actualizeze modul în care se face înlocuirea personalului implicat în gestionarea situaţiilor legate de virusul COVID – 19 (coronavirus) şi să ofere sprijin Direcţiilor de Sănătate Publică pentru realizarea anchetelor epidemiologice”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Grupul de Comunicare Strategică.

Vela le-a amintit prefecţilor că au obligaţia să transmită constant informaţiile de interes, consultându-se, permanent, cu Grupul de Comunicare Strategică format la nivel central.

La videoconferinţă au participat secretarul de stat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi secretarul de stat pentru relaţia cu instituţiile prefectului, Gheorghe Sorescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici