Video. Momentul emoţionant în care un bărbat de 90 de ani îşi ia rămas bun de la soţia sa, diagonosticată cu Covid-19

  • Un bărbat din Statele Unite în vârstă de 90 de ani şi-a luat adio de la soţia sa, diagnosticată cu Covid-19
  • Femeia suferea de demenţă şi a decedat la vârsta de 86 de ani
  • Soţia i-a fost alături în ultimii 30 de ani
2060 afișări
Imaginea articolului Video. Momentul emoţionant în care un bărbat de 90 de ani îşi ia rămas bun de la soţia sa, diagonosticată cu Covid-19

Sursa foto: ABC News

Un bărbat în vârstă de 90 de ani din Statele Unite şi-a luat adio de la soţia sa aflată pe patul de spital, după o lungă luptă cu noul coronavirus. Sam Reck a fost separat de soţie în momentul în care vizitele din centrele de îngrijire a bătrânilor au fost interzise din cauza pandemiei.

JoAnn Reck i-a fost alături bărbatului în ultimii 30 de ani. Aceasta a fost diagnosticată cu demenţă în urmă cu un an. Femeia a decedat la 86 de ani, dar înainte de a muri, soţul i-a făcut o ultimă vizită îmbrăcat în echipament complet de protecţie pentru a-şi lua rămas bun de la cea care i-a fost soţie.

Familia bătrânului a filmat momentul emoţionant.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici