Video VIDEO: Robotul care face dezinfecţie la Institutul "Matei Balş" neutralizează virusuri, bacterii şi fungi

  • Curăţenie cu inteligenţă artificială la Institutul "Matei Balş"
  • Un robot cu lumină ultravioletă este folosit pentru saloane, săli de operaţie, săli de aşteptare
  • Robotul de la Matei Balş neutralizează virusuri, bacterii şi fungi
2429 afișări

Institutul "Matei Balş" are un ajutor nou pentru curăţenie, un robot cu lumină ultravioletă. Soluţia ultramodernă de dezinfecţie este folosită şi de spitale din China, Japonia sau Marea Britanie.

Robotul complet autonom va dezinfecta spaţiile mari din spital sau cele aglomerate, saloane, coridoare, săli de operaţie sau săli de aşteptare şi va proteja atât personalul, cât şi pacienţii.

Tehnologia de dezinfectare cu lumină ultravioletă  neutralizează mai multe clase de agenţi patogeni, printre care şi virusuri, bacterii sau fungi. Robotul a fost pus la dispoziţia spitalului care este în prima linie în lupta cu noul coronavirus de două asociaţii de robotică. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici