Vor reveni elevii la şcoală după vacanţa de două săptămâni? Arafat: Nu există nicio garanţie

Nu există nicio garanţie că după două săptămâni de vacanţă vor fi reluate cursurile faţă în faţă, a declarat, vineri seara, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat.

2311 afișări
Imaginea articolului Vor reveni elevii la şcoală după vacanţa de două săptămâni? Arafat: Nu există nicio garanţie

Vor reveni elevii la şcoală după vacanţa de două săptămâni? Arafat: Nu există nicio garanţie

Şeful DSU a spus, că s-a preferat soluţia vacanţei de două săptămâni în dauna cursurilor online pentru toţi elevii, compensând, ulterior, zilele date pentru vacanţă, pentru a nu fi o discrepanţă între accesul la online şi seriozitate.

„Au fost nişte discuţii care au fost stabilite mai ales de experţii de la Ministerul Educaţiei că asta ar fi soluţia mai bună”, a spus dr. Raed Arafat, la Digi 24.

Şeful DSU a spus „că nu există nicio garanţie” că după vacanţa de două săptămâni se va reveni la şcoală.

„Nu există nicio garanţie (că vor începe cursurile fizic - n.r.) pentru că nu ştim cum va evolua. Aşteptăm să vedem evoluţia şi discuţia asta a fost că la 10 zile vom evalua din nou. La 10 zile vom vedea cum se mişcă situaţia”, a mai declarat şeful DSU.

Toţi elevii intră în vacanţă timp de două săptămâni, de luni, 25 octombrie, ca măsură de combatere a pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici