Actorul Petre Moraru, internat de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău la Teatrul Mic

Actorul Petre Moraru a fost transportat de urgenţă la spital, sâmbătă seară, după ce i s-a făcut rău în sala Teatrului Mic din Capitală, unde asista la spectacolul "Visul unei nopţi de vară".

1443 afișări
Imaginea articolului Actorul Petre Moraru, internat de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău la Teatrul Mic

Petre Moraru (Imagine: stirileprotv.ro)

Petre Moraru, în vârstă de 70 de ani, a mers în cabina sa, unde i s-a făcut rău. La scurt timp, în faţa teatrului a fost chemată o ambulanţă SMURD, iar artistul a fost transportat de urgenţă la spital, informează stirileprotv.ro.

Actor al Teatrului Mic, Petre Moraru s-a născut pe 13 iulie 1942. Printre piesele în care a jucat se numără "O zi din viaţa lui Nicolae Ceauşescu " de Th. Denis Dinulescu (regia Alexandru Tocilescu, 2005), "Colonia îngerilor" de Ştefan Caraman (regia Nona Ciobanu, 2007), "Furtuna" de William Shakespeare (regia Cătălina Buzoianu, 2009), "Doamna noastră din Pascagoula" de Tennesse Williams (regia Florin Fătulescu, 2009) şi "Mantia de stele" de Milorad Pavić (regia Nona Ciobanu, 2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici