Actorul Russell Brand anunţă o schimbare majoră în viaţa sa

  • Russell Brand îşi exprimă intenţia de a fi botezat ca simbol al părăsirii trecutului şi al adoptării unei noi vieţi spirituale.
  • Anunţul său atrage un val de sprijin din partea fanilor şi colegilor din lumea showbizului.
  • Decizia lui Brand de a se boteza marchează un moment de creştere spirituală şi transformare personală în viaţa sa.
1109 afișări
Imaginea articolului Actorul Russell Brand anunţă o schimbare majoră în viaţa sa

Sursa foto: Instagram

Russell Brand a dezvăluit o schimbare semnificativă în viaţa sa, anunţând decizia sa de a se boteza ca un gest simbolic al părăsirii trecutului în urmă şi al adoptării unei noi vieţi spirituale, potrivit Indy100.

Printr-un mesaj sincer adresat celor 4 milioane de urmăritori ai săi vineri, Brand şi-a exprimat intenţia de a face "plonjonul" în botez duminică, descris ca o oportunitate de a suferi o renaştere spirituală. "Ce mi s-a explicat este că este o oportunitate de a muri şi de a fi renăscut. O oportunitate de a lăsa trecutul în urmă şi de a te renaşte în numele lui Hristos," a spus el, citând Epistola către Galateni şi perspectiva de a trăi ca un individ luminat.

Adresând interesul crescând în creştinism, Brand şi-a exprimat credinţa într-o trezire universală, în mijlocul prăbuşirii sistemelor de valori şi instituţiilor tradiţionale. "Oamenii sunt cinici în legătură cu interesul tot mai mare pentru creştinism şi întoarcerea la Dumnezeu, dar pentru mine, este evident," a remarcat el, exprimând entuziasm în legătură cu această perspectivă.

Brand a contemplat în mod amuzant ideea de a fi botezat în fluviul Tamisa, dar şi-a exprimat preocupările în legătură cu potenţialele contaminări. "S-ar putea să îmi las păcatele în urmă, dar s-ar putea să îmi iau şi nişte virusuri serioase," a glumit el.

Anunţul a stârnit un val de sprijin din partea fanilor şi a colegilor din showbiz, printre care Nicole Scherzinger, oferind încurajare şi rugăciuni pentru călătoria sa spirituală.

Aceast anunţ semnificativ vine în urma unor acuzaţii din trecut împotriva lui Brand, pe care el le neagă vehement, exprimând impactul emoţional pe care l-au avut. Decizia lui Brand de a aborda botezul semnifică un nou capitol în viaţa sa, marcat de creştere spirituală şi transformare personală.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici