Adevărul Holding pregăteşte lansarea Adevărul TV, care emite online pe adevarultv.net, şi a Click FM

Trustul de presă Adevărul Holding pregăteşte lansarea online a Adevărul TV, care în prezent emite în regim de probă pe adevarultv.net, şi a Click FM, televiziunea şi radioul deţinute de Dinu Patriciu urmând să emită şi on-air şi în FM cel mai probabil până la sfârşitul acestui an.

605 afișări
Imaginea articolului Adevărul Holding pregăteşte lansarea Adevărul TV, care emite online pe adevarultv.net, şi a Click FM

Adevărul Holding pregăteşte lansarea Adevărul TV, care emite online pe adevarultv.net, şi a Click FM

Planurile Adevărul Holding vizează lansarea Adevărul TV şi Click FM mai întâi online, în luna septembrie, iar cel mai probabil până la sfârşitul anului televiziunea şi radioul ar urma să se lanseze şi on-air, respectiv în FM. De asemenea, City FM - post de radio pe frecvenţele căruia ar urma să se lanseze Click FM - va continua să emită doar online, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate proiectelor de televiziune şi radio ale Adevărul Holding.

Trustul Adevărul Holding a primit, pe 12 octombrie 2010, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, o licenţă audiovizuală prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevărul TV, intenţionând să lanseze postul TV şi o reţea de 40 de staţii locale cu o investiţie totală de peste 37 de milioane de euro. Atunci, Peter Imre, directorul general al trustului Adevărul Holding, şi Alexandru Sassu, directorul diviziei de radio şi televiziune a trustului Adevărul Holding, nu au anunţat momentul în care va fi lansată noua televiziune.

În prezent, însă, Adevărul Holding pregăteşte lansarea online a televiziunii Adevărul TV, care emite în regim de probă pe adevarultv.net. Domeniul adevarultv.net este deţinut de Adevărul Holding SRL şi a fost înregistrat pe 20 iunie 2011. Site-ul adevarultv.net cuprinde rubrici precum Live, Ştiri, Programe, Promo şi Meteo.

Pe de altă parte, într-o conferinţă de presă din 12 mai, Dinu Patriciu a anunţat că a cumpărat un post de radio pe care intenţionează să-l integreze într-o reţea radio locală. Întrebat atunci dacă este vorba despre achiziţia postului de radio City FM, Dinu Patriciu a declarat că numele radioului nu este important, deoarece va fi integrat într-o reţea şi va începe să emită cu o nouă titulatură.

În prezent, planul Adevărul Holding este acela de a lansa în toamnă, iniţial online, un post de radio ce se va numi Click FM, care, cel mai probabil până la sfârşitul anului, va emite şi în FM, pe frecvenţele City FM. De altfel, pe site-ul adevarultv.net este disponibilă în prezent şi o rubrică Radio, dedicată "Click!fm".

Totodată, postul de radio City FM ar urma să continue să emită doar online, pe www.cityfm.ro. În aproape şapte ani de existenţă, City FM a rămas fidel muzicii rock, potrivit site-ului radioului. CityFM emite în Bucureşti şi zona metropolitană pe frecvenţa 106,2 Mhz, în Sibiu pe 98,3 FM şi în Roman pe 91 FM.

Contactat de MEDIAFAX, Peter Imre, directorul general al trustului Adevărul Holding, nu a dorit să vorbească despre planurile de lansare a televiziunii Adevărul TV şi a postului de radio Click FM.

Trustul Adevărul, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, are în portofoliu cotidianul Adevărul, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi revista Tango.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici