Ai trimis un e-mail greşit? Ai între 30 de secunde şi 2 ore la dispoziţie să-l anulezi

Tocmai ţi-ai dat seama că ai trimis un mesaj persoanei greşite? Sau că ai uitat să ataşezi un document? Chiar dacă ai apăsat butonul "Send", ai la dispoziţie o perioadă scurtă de timp în care poţi să te răzgândeşti.

4066 afișări
Imaginea articolului Ai trimis un e-mail greşit? Ai între 30 de secunde şi 2 ore la dispoziţie să-l anulezi

Ai trimis un e-mail greşit? Ai între 30 de secunde şi 2 ore la dispoziţie să-l anulezi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Să spunem că în loc să alegi "Save" ai ales opţiunea "Send" şi ai trimis doar jumătate din mesaj. Sau te-ai chinuit ore întregi să explici ce conţine un document… pe care ai uitat să-l ataşezi. Şi dacă în loc de "Forward" ai dat click pe "Reply", evident, cu toate comentariile mai mult sau mai puţin compromiţătoare destinate altcuiva.

În cazul în care foloseşti Gmail sau Microsoft Outlook, poţi anula mesajul înainte să fie trimis. Dar dacă foloseşti orice alt serviciu de e-mail, ia-ţi gândul de la asta!

Citeşte mai multe despre cum poţi anula trimiterea unui mail greşit pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici