"Aleph", un nou bestseller internaţional de Paulo Coelho, din 20 octombrie, în librării

"Aleph", un nou bestseller internaţional scris de Paulo Coelho, va apărea, pe 20 octombrie, în librăriile româneşti, informează un comunicat al editurii Humanitas.

1346 afișări
Imaginea articolului "Aleph", un nou bestseller internaţional de Paulo Coelho, din 20 octombrie, în librării

"Aleph", un nou bestseller internaţional de Paulo Coelho, din 20 octombrie, în librării (Imagine: Irina Prisacariu/Mediafax Foto)

În "Aleph", cel mai personal roman al său, Paulo Coelho invită cititorii într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului său roman, "Alchimistul", Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a afla o cale spre renaştere şi îmbogăţire spirituală, el hotăreşte să aleagă un nou început călătorind, cunoscând oameni şi descoperind locuri.

În acest periplu, menit să-i aducă energía şi pasiunea pierdute, Paulo poposeşte mai întâi în Africa, apoi în Europa, ajungând în Asia cu Transsiberianul. Întâlnirea cu Hilal este însă cu totul neaşteptată. Tânăra violonistă este, de fapt, femeia pe care, cu cinci veacuri în urmă, a iubit-o, dar a trădat-o printr-un gest de laşitate ce îi întunecă existenţa prezentă şi îl împiedică să fie fericit. Alături de ea, Paulo va începe o călătorie mistică în spaţiu şi timp, găsind calea către dragoste şi iertare şi curajul de a depăşi încercările inevitabile ale vieţii.

Paulo Coelho are în prezent 6,5 milioane de fani pe Facebook şi peste 2 milioane de followers pe Twitter.

În seria "Paulo Coelho" de la Humanitas şi Humanitas Fiction au mai apărut: "Veronika se hotărăşte să moară", "Al Cincilea munte", "Alchimistul", "La râul Piedra am şezut şi-am plâns", "Diavolul şi domnişoara Prym", "Unsprezece minute", "Manualul războinicului luminii", "Zahir", "Jurnalul unui Mag", "Vrăjitoarea din Portobello", "Brida", "Învingătorul este întotdeauna singur", "Walkiriile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici